Bosan

Kenapa la bosan sgt skg ni bila dtg keje.. Bkn sbb apa sbb xde keje yg nak di buat bila dtg keje..uhuhu..sbb tu la aku ni ikut jejak langkah opsmate aku si Just.. berblog ni..hihi..at least ada la benda yg blh aku buat mcm 'look like busy' hehe...

Frankly speaking bila keje kat sini jauh beza dgn keje aku yg dulu..smpai nk rest pun xsempat...stress psl byk keje, stress psl semua org nk jd bos tp bila kat sini semuanya lain..tp aku tetap bersyukur dgn apa yg aku ada..Alhamdulillah...

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Wajah baru kakak

Pulau Tioman

My 2nd run..