Rabu, 10 Julai 2013

WW - Novel




Ini antara koleksi novel yang belum dan sudah di baca sepanjang 2 bulan nie.. Semuanya aku letak kat opis, dah jadi mini library pulak. Nasib baik ada geng yang sekepala dengan aku jadi takdelah sekerat jalan jerk hobi tu, hehehe. Banyak-banyak novel aku suka The Wedding Breaker, lain dari yang lain jalan ceritanya.. 


p/s : lengang betul harinie, mungkin ramai yang cuti 1st day pose nie kan..

36 ulasan:

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak lynn. bestnya. nak pinjam buku. hehehhehe selamat berpuasa kak lynn :)

Kakzakie berkata...

Bagi pada anak-anak membaca novel supaya lupa lapar:)
Kalau negeri Johor memeng tak kerja 1st day puasa so kakak memang tak kerja tau..

Fiza Rahman berkata...

Byk juga tu.

QueeN TerataI berkata...

nak pinjam bole? hhehehe

Acik Erna berkata...

assalam ratu..diopis acik ramai pulak hari ni..1st puasa tak de yang kerja luar

hainom OKje berkata...

Hehe..... Sama mcm anak kat rumah tu.... Dah ada mini library kat bilik dia tu

MulutPayau berkata...

Best jugak layan novel kan....
Akak layan novel ikut mood..

are_lin@yu berkata...

wahh byknya novel.hehe

Rasp berkata...

sib baik opis lain2...
kalo dak mau i nak minta pinjam hehehehehhehe...

faraherda.razalan berkata...

Kt opis pun ade mini library? Cayalah!

KesumaMaruku SueQistina berkata...

best kalau macam ni. Selamat berpuasa untuk untie & family

Masya berkata...

banyaknya, sy pun tgh baca 2 novel ni hihihi.. pinjam dr anak buah hubby jer..

Kesuma Angsana berkata...

mmg rajin sungguh membaca yer !

Tukang Karut berkata...

fuh... berderet!

Deqla Manjew berkata...

wahh kampung girl pun ada.. nak pinjam...!hihi...

Nory Zoulkefle berkata...

wahhh cayaa lah akak...
rajinnya membaca novel...

Mimi Azirah berkata...

saya byk koleksi novel alaf21...skang dh jatuh hati dgn novel karya seni

tenku butang berkata...

best jugak kalau baca novel time nak tido.. gerenti mangantuk kan,.., hik3 (teman jenis yg mcm tu..aduii)

Tina Othman berkata...

Ilus best gila, lepas baca tu boleh sambung mypi pulak

NM02 berkata...

tak sabar nak balik ni beb

Cik Puan Rara berkata...

wow banyak tu.rara ada lg1 novel.xbaca2.xmenyempat.

εïзmummyHazaεïз berkata...

banyak tu novel tu....

Nor Salmi berkata...

Wow, banyak tu! Rajinnya..
Dah lama tak berkesempatan nak baca novel..

Sweetie berkata...

Ratu, saya dulu pun ada koleksi novel-novel yang dah saya baca... sayangnya novel-novel tu semua rosak akibat ribut dan banjir yang melanda kawasan tempat tinggal saya.. tak sempat di selamatkan.

izan mama mia berkata...

jom tukar novel,,hiihi

bunga_rose berkata...

bestnyeee tengok koleksi novel tu.. tengah nak cari novel playboy itu suami aku? tak tercari-cari lagi..

inazamri berkata...

kalau novel tebal2 mcm tu seminggu baca lum tentu nak abis akak ni.salam ramadhan dr akak

aTieYusof Family berkata...

Banyak nya novel....:)

QA's ~ mamapapa berkata...

menarik tu...the wedding breaker...cer akak review kn skit..tajuk je pn dh lain mcm :)

Jemarisuri berkata...

selamat berpuasa...
byknye novel...berkenan plak tengok novel kampung girl tu..
tak lama lagi ada cite kt tv kan...hehe

LiLy @ MaMaQiStInA berkata...

Banyaknye koleksi novel...rajin akak baca novel..
Lily dah lama tak baca novel...

Hatimi Tahirruddin berkata...

wah tebal2 tu....

LydSunshine berkata...

Mak aihhh, banyaknya... Dah la tebal2. Kagum seketika.

QasehnyaRania berkata...

byknya.
suka membaca ye
sy dah lama tak baca novel. hihi

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam K.RH..

huhu..byknye novel.. nnti mesti akan bertambah lagi.. :)

Nadia Johari berkata...

wah,..banyakknyerrr

Catat Ulasan