Lamanya....

Aku tak update blog,bukan takde masa tapi sebab mood nak berblog asyik ke laut jerk. Banyak yang aku nak tulis tapi sebab kemalasan melanda diri. Tulah kan bukan senang nak jadi blogger, nak kena rajin update blog selalu. Sejak aku nie terjebak semula dengan hobi baca novel tu yang sampai blog kawan-kawan yang lain pun aku tak menjengah..teruknya aku rasa uhuhuhu.... Sori ya kawan-kawan hari nie aku tingalkan jejak kasih kat blog korang sebab mood ke laut aku dah aku campak jauh-jauh hehehe....

p/s : seronok orang gomen dapat bonus kan. :D

Ulasan

  1. oooo.... patut lama tak nampak...

    BalasPadam
  2. assalamualaikum kak lynn...
    wahhh baca novel apa je? hihi nak pinjam :)

    BalasPadam
  3. Salam Ramadhan buat Lin cayang..huhu..rindu la kat lin..:)) intan pon lama dah x update…bukan pasal mood ja..pasal keja pon banyak..masa x mengizinkan..

    BalasPadam
  4. Rajin baca novel yek...

    a'a org gabermen siok dpt duit raya...aku pun nak tumpang sekaki dgn hubbylah ni..hehe

    BalasPadam
  5. mood mcm tu la.. kdg ok kdg terlebih ok, kdg tak ok langsung..hihi..alhamdulillah.. deqla antara yg dpt merasa bonus tu.. eh sebnrnya tu bkn bonus..tp bantuan sempena meringankan beban nak raya nnti.. hihi..

    BalasPadam
  6. Patutlah ke laut...dapat hobi lain rupanya..M pun lama tak baca novel..

    BalasPadam
  7. terjebak dgn novel rupanya....
    Alhamdulillah, rezeki :)

    BalasPadam
  8. Sibuk baca novel rupanya ☺☺

    BalasPadam
  9. akak pun sama mood dah lari jauh tapi dok gagah juga laa

    BalasPadam
  10. Salam K.RH...
    Patutle sepi je... huhu.. xpe lme2 nnti muncul le mood tu...:)

    BalasPadam
  11. Baca novel memang boleh macam tu. Selagi tak habis mana boleh tinggalkan..

    BalasPadam
  12. A'AHLA...Sronokla org gormen slangor :))

    BalasPadam
  13. ada pun...ingat dah nk bersara tau...saja jer gurau ye...

    BalasPadam
  14. Alhamdulillah...saya kerja gomen...hehehe

    BalasPadam
  15. singgah ptg..ptt la lme x nmpak..

    BalasPadam
  16. dee mood ada tapi kebizian melampau tu yg buatkan semua pun tak sempat..hari ni ok sket..hehehe..

    BalasPadam
  17. Baca novel ni berhantu kan..kalau dah mula, susah nak tinggalkan..hihihi..
    Alhmdulillah..dapat jugak bonus raya..

    BalasPadam
  18. tu laa kalo mood xde tu... punya lama nak cari balik mood tu kan..hehehe

    BalasPadam
  19. bukan bonus la..bantuan namanya..skrang nak kata apa kena alert makna perkataan...(berdasarkan isu hangat skrg..)

    BalasPadam
  20. RR..biasalah, kadang2 berblog ni ada juga masa mood ke laut, tambahan bulan puasa ni, makin bz jadinya.

    BalasPadam
  21. Assalammualaikum....

    ingatkan gi mana lama x dengar berita... mmg berblog nie semangat kekadang turun naik....kan

    mselim3

    BalasPadam
  22. Salam... mood RH da naik ke darat.. ye.. hehehe.. lama x dgr berita. Harap sihat sentiasa ye.

    BalasPadam
  23. singgah baca hari ni bila sakit berkurang. Happy blogging yer

    BalasPadam
  24. salam semua..

    sy lili pengedar sah shaklee di seluruh malaysia..

    jemput jengah blog saya jika ada kelapangan yer.. :)

    Jum FOLLOW BLOG http://iffahadani.blogspot.com/

    BalasPadam
  25. kalau dah baca novel mmg mcm u .. samlah kt pun...

    BalasPadam
  26. sama lah mood sy pon ke laut juga semenjak dua menjak ni....

    BalasPadam
  27. Samalah RH okje pun kurang mood ....tp gagahkan jugaklah buat seketul entri haha

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Wajah baru kakak

Pulau Tioman

My 2nd run..