Khamis, 25 Julai 2013

Lamanya....

Aku tak update blog,bukan takde masa tapi sebab mood nak berblog asyik ke laut jerk. Banyak yang aku nak tulis tapi sebab kemalasan melanda diri. Tulah kan bukan senang nak jadi blogger, nak kena rajin update blog selalu. Sejak aku nie terjebak semula dengan hobi baca novel tu yang sampai blog kawan-kawan yang lain pun aku tak menjengah..teruknya aku rasa uhuhuhu.... Sori ya kawan-kawan hari nie aku tingalkan jejak kasih kat blog korang sebab mood ke laut aku dah aku campak jauh-jauh hehehe....

p/s : seronok orang gomen dapat bonus kan. :D

31 ulasan:

Ibu Amirul berkata...

oooo.... patut lama tak nampak...

Sheila Salim berkata...

assalamualaikum kak lynn...
wahhh baca novel apa je? hihi nak pinjam :)

intanfirdaus247 berkata...

Salam Ramadhan buat Lin cayang..huhu..rindu la kat lin..:)) intan pon lama dah x update…bukan pasal mood ja..pasal keja pon banyak..masa x mengizinkan..

Mia Kassim berkata...

Rajin baca novel yek...

a'a org gabermen siok dpt duit raya...aku pun nak tumpang sekaki dgn hubbylah ni..hehe

Deqla Manjew berkata...

mood mcm tu la.. kdg ok kdg terlebih ok, kdg tak ok langsung..hihi..alhamdulillah.. deqla antara yg dpt merasa bonus tu.. eh sebnrnya tu bkn bonus..tp bantuan sempena meringankan beban nak raya nnti.. hihi..

Si Matatajam berkata...

Patutlah ke laut...dapat hobi lain rupanya..M pun lama tak baca novel..

nurbijen berkata...

terjebak dgn novel rupanya....
Alhamdulillah, rezeki :)

Fiza Rahman berkata...

Sibuk baca novel rupanya ☺☺

izan mama mia berkata...

akak pun sama mood dah lari jauh tapi dok gagah juga laa

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam K.RH...
Patutle sepi je... huhu.. xpe lme2 nnti muncul le mood tu...:)

Kakzakie berkata...

Baca novel memang boleh macam tu. Selagi tak habis mana boleh tinggalkan..

QA's ~ mamapapa berkata...

A'AHLA...Sronokla org gormen slangor :))

Ibu Lala berkata...

Syuoknya org gomen

ainnoraini berkata...

ada pun...ingat dah nk bersara tau...saja jer gurau ye...

aTieYusof Family berkata...

selamat kembali...hehe:)

Ema Johari berkata...

Alhamdulillah...saya kerja gomen...hehehe

mama3heroo berkata...

singgah ptg..ptt la lme x nmpak..

Dee berkata...

dee mood ada tapi kebizian melampau tu yg buatkan semua pun tak sempat..hari ni ok sket..hehehe..

MulutPayau berkata...

Baca novel ni berhantu kan..kalau dah mula, susah nak tinggalkan..hihihi..
Alhmdulillah..dapat jugak bonus raya..

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

tu laa kalo mood xde tu... punya lama nak cari balik mood tu kan..hehehe

eyeyou berkata...

bukan bonus la..bantuan namanya..skrang nak kata apa kena alert makna perkataan...(berdasarkan isu hangat skrg..)

ummiross berkata...

RR..biasalah, kadang2 berblog ni ada juga masa mood ke laut, tambahan bulan puasa ni, makin bz jadinya.

Mohd Selim Zainal berkata...

Assalammualaikum....

ingatkan gi mana lama x dengar berita... mmg berblog nie semangat kekadang turun naik....kan

mselim3

Ira berkata...

Salam... mood RH da naik ke darat.. ye.. hehehe.. lama x dgr berita. Harap sihat sentiasa ye.

BUNDA a.k.a KN berkata...

salam ramadhan...

Kesuma Angsana berkata...

singgah baca hari ni bila sakit berkurang. Happy blogging yer

Dalili berkata...

salam semua..

sy lili pengedar sah shaklee di seluruh malaysia..

jemput jengah blog saya jika ada kelapangan yer.. :)

Jum FOLLOW BLOG http://iffahadani.blogspot.com/

Masya berkata...

kalau dah baca novel mmg mcm u .. samlah kt pun...

Hatimi Tahirruddin berkata...

sama lah mood sy pon ke laut juga semenjak dua menjak ni....

hainom OKje berkata...

Samalah RH okje pun kurang mood ....tp gagahkan jugaklah buat seketul entri haha

Nadia Johari berkata...

nad buzy kemas umah

Catat Ulasan