Selasa, 2 Julai 2013

Bola Kampung



Boleh dikatakan dekat 10 kali citer nie diulang tayang oleh adik dalam sehari. Habis jerk suruh play semula, kadang tu bukan tengok sangat pun janji citer tu dibukak. Bila adik masuk bilik jerk mesti citer tu dimainkan. Asal celik jek mata suruh bukak Bola Kampung. Sampai dah naik hafal dialog yang ada dalam citer tu. Sekarang nie Astro dalam billik aku tu memang adik tak tengok dah. Agaknya dah jemu tengok kartun yang sama kat Astro tu kot. Nie aku nak tunggu masa carikan dvd yang lain untuk adik. Anak korang sama tak macam anak aku.. :D


p/s : hari nie abang tak sekolah demam... semoga abang cepat sembuh. Badan dah nampak susut  asyik demam jerk..

43 ulasan:

zulaikha megat berkata...

anak anak kak zu asyik dengan oh my englis jer..tak jemu jemu..tapi xpa diorang boleh belajar sesuatu..

Fiza Rahman berkata...

Sama mcm anak bujang saya tu. Hari2 Bola kampung.

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak lynn. biasalah budak kan. hehehhee

Just berkata...

tak layannnn... anak2 layan oggy! hmmm

εïзmummyHazaεïз berkata...

musim sekarang, demam on n off.. Cepat2 kebah yek..

Anak sulong me pon suka bola kg.

Miss Volvo berkata...

budak-budak biasa la kak. Akak masa kecik pun macam tu jugak kan? :P

Ema Johari berkata...

anak suka layan upin ipin..skrg layan si thomas keretapi...

Rasp berkata...

Bola Kampung antara citer yg Sapphire suka gak ni....
tapi kalo ada citer yg princess princess ker cam Sophia, Tangled...memang dia layan tu aaaa...

nuha ahmad berkata...

adik saya pun minat betul cerita ni kak huhu
semoga abang cepat sembuh. amin. :)

ummiross berkata...

Ooh mesti best cerita tu kan, tentu ada yang menarik minat mereka tu.
Moga abang cepat sembuh..

MulutPayau berkata...

Semoga abang cepat sembuh....

aTieYusof Family berkata...

hahaha..sama lah Pa'e.. bola kg ni antara peberet dia.. isk tak boleh kacau klu dia tgh layan BK ni..hehe.. moga abg cepat sembuh..

Deqla Manjew berkata...

kadang2 jgn kata bebudak, bapak bebudak pun join sama kan..haha.. ;p

Mia Kassim berkata...

Samalah dgn anak aku tu...katun kat astro berulang2 dah siap hafal lagi, tetap nak tengo....

Semoga abang cepat sembuh....

Tukang Karut berkata...

aduyai... tak muak ke?

Mohd Selim Zainal berkata...

Assalammualaikum... ratu hatiku,

biasalah budak2 kan anak2 mselim3 pun suka tgk bola kampung...moga abang cepat sembuh...

mselim3

Kakzakie berkata...

Anak kakak pulak sukanya upin/ipin dan tom&jerry vcd lama tu semua tapi dia suka tak tahu kenapa..

faraherda.razalan berkata...

Bola kampung? Rare ni. Hahahahaha...suke betul dia. Mmg gitu le. Budak2 klu dah suke, ulang benda sama pun, dia tak kesah.

QueeN TerataI berkata...

budak2 kalau yg tu jd kegemaran mmg byk kali ulang pun layan jer.. x jemu kdg2 smp blh hafal dah dialognya

Kesuma Angsana berkata...

budak2 mmg suka citer ni kan !

diana berkata...

anak saya pun sama la..padahal pompuan tu..heheh

QA's ~ mamapapa berkata...

mesti adik sbnrnya dah hafal cerita bolakampung tukan?eheheh!!
semoga abang cepat sembuh :)

nurbijen berkata...

sama perangai mcm Danish... saja ulang2 byk kali hingga hafal dialog...
get well soon abang

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam K.RH..

ehehe..same kekdahnya dgn faiz kat umah, ni..
tp diorg layan upin upin..asal celik je upin..asal celik je ipin.. hmm..layanlah kau nakk.. :p

semoga cepat sembuh ya..sian dia demam

Mimie Najib berkata...

biasala tu kak..budak2 kan..sama mcm bdak yang mak sy jga ni..hehe..upin ipin tak hbis2..sampai dah terikut2..

Firdawati Rashidi berkata...

hi sis..anak firda pun mcm anak sis juga..keseluruhan di monopoli oleh aleeya dan alif..

get well soon sis :)

Riedaffya ibrahim berkata...

sama la kak..budak2.. kalo da citer itu dulang tayang je..kite plak naik boring kan..

wantie berkata...

moga abang cepat sembuh. Amirul pun dah 3 hari demam. tak sekolah jugak dia hari ni

ieda immi berkata...

aduhh musim nie
semoga abang cepat2 sembuh

zahrien lebih suke tgk upin ipin .. tapi dia x tahu pasal citer nie koot .. kalau dia tahu sure dia suke ;)

Nory Zoulkefle berkata...

semoga cepat sembuh abang...
nory baru taw pasal kewujudan cerita ni, biasa taw upin ipin je..hehe

LydSunshine berkata...

Budak2 mmg camtu la kot. Suka tgk ulang2 wp dah 6 juta kali tgk. anak2 sedara saya pun sama.

Mas Zull berkata...

assalamualaikum lynn...semuanya ada kegemeran masing2 anak mama yg dah besar pun masih layan cite katun...;)

boni kacak berkata...

wah.. suka betul dia dengan kartun ni ye.hehhe

aTieYusof Family berkata...

salam singgah pag khamis...pekabor??

Sweetie berkata...

Saya anak-anak dah besar Ratu... yg ada anak buah... umur tiga dan 6 tahun... suka tengok upin dan ipin... tahu je dorang time siarannya.

Hatimi Tahirruddin berkata...

sy pon suka jugak citer bola kampung ni....hehe

are_lin@yu berkata...

msti bez ni smpai byk kli adik ulang.hehe

Mimi Azirah berkata...

Ank sy kureng sket tgk katun len...asyik upin ipin je..

wahida berkata...

bola kampung ni anak2 saya suka kak...tapi si adik tu suka ulang2 upin ipin...sampai saya naik boring...hahaha...
semoga abang cepat sembuh hendaknya...amin...

elly nadyra berkata...

Budak2 kalu dh addicted, gitu lla gayanya.

hainom OKje berkata...

Anak okje pulak RH suka sgt tgk oh my english. Naik jemu okje nengoknya hehe berulang ulang!

QasehnyaRania berkata...

sronok melayan kerenah anak2 kan

selamat berbuka ye :)

Nadia Johari berkata...

saya suka upin ipin

Catat Ulasan