Bola Kampung



Boleh dikatakan dekat 10 kali citer nie diulang tayang oleh adik dalam sehari. Habis jerk suruh play semula, kadang tu bukan tengok sangat pun janji citer tu dibukak. Bila adik masuk bilik jerk mesti citer tu dimainkan. Asal celik jek mata suruh bukak Bola Kampung. Sampai dah naik hafal dialog yang ada dalam citer tu. Sekarang nie Astro dalam billik aku tu memang adik tak tengok dah. Agaknya dah jemu tengok kartun yang sama kat Astro tu kot. Nie aku nak tunggu masa carikan dvd yang lain untuk adik. Anak korang sama tak macam anak aku.. :D


p/s : hari nie abang tak sekolah demam... semoga abang cepat sembuh. Badan dah nampak susut  asyik demam jerk..

Ulasan

  1. anak anak kak zu asyik dengan oh my englis jer..tak jemu jemu..tapi xpa diorang boleh belajar sesuatu..

    BalasPadam
  2. Sama mcm anak bujang saya tu. Hari2 Bola kampung.

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum kak lynn. biasalah budak kan. hehehhee

    BalasPadam
  4. tak layannnn... anak2 layan oggy! hmmm

    BalasPadam
  5. musim sekarang, demam on n off.. Cepat2 kebah yek..

    Anak sulong me pon suka bola kg.

    BalasPadam
  6. budak-budak biasa la kak. Akak masa kecik pun macam tu jugak kan? :P

    BalasPadam
  7. anak suka layan upin ipin..skrg layan si thomas keretapi...

    BalasPadam
  8. Bola Kampung antara citer yg Sapphire suka gak ni....
    tapi kalo ada citer yg princess princess ker cam Sophia, Tangled...memang dia layan tu aaaa...

    BalasPadam
  9. adik saya pun minat betul cerita ni kak huhu
    semoga abang cepat sembuh. amin. :)

    BalasPadam
  10. Ooh mesti best cerita tu kan, tentu ada yang menarik minat mereka tu.
    Moga abang cepat sembuh..

    BalasPadam
  11. Semoga abang cepat sembuh....

    BalasPadam
  12. hahaha..sama lah Pa'e.. bola kg ni antara peberet dia.. isk tak boleh kacau klu dia tgh layan BK ni..hehe.. moga abg cepat sembuh..

    BalasPadam
  13. kadang2 jgn kata bebudak, bapak bebudak pun join sama kan..haha.. ;p

    BalasPadam
  14. Samalah dgn anak aku tu...katun kat astro berulang2 dah siap hafal lagi, tetap nak tengo....

    Semoga abang cepat sembuh....

    BalasPadam
  15. Assalammualaikum... ratu hatiku,

    biasalah budak2 kan anak2 mselim3 pun suka tgk bola kampung...moga abang cepat sembuh...

    mselim3

    BalasPadam
  16. Anak kakak pulak sukanya upin/ipin dan tom&jerry vcd lama tu semua tapi dia suka tak tahu kenapa..

    BalasPadam
  17. Bola kampung? Rare ni. Hahahahaha...suke betul dia. Mmg gitu le. Budak2 klu dah suke, ulang benda sama pun, dia tak kesah.

    BalasPadam
  18. budak2 kalau yg tu jd kegemaran mmg byk kali ulang pun layan jer.. x jemu kdg2 smp blh hafal dah dialognya

    BalasPadam
  19. budak2 mmg suka citer ni kan !

    BalasPadam
  20. anak saya pun sama la..padahal pompuan tu..heheh

    BalasPadam
  21. mesti adik sbnrnya dah hafal cerita bolakampung tukan?eheheh!!
    semoga abang cepat sembuh :)

    BalasPadam
  22. sama perangai mcm Danish... saja ulang2 byk kali hingga hafal dialog...
    get well soon abang

    BalasPadam
  23. salam K.RH..

    ehehe..same kekdahnya dgn faiz kat umah, ni..
    tp diorg layan upin upin..asal celik je upin..asal celik je ipin.. hmm..layanlah kau nakk.. :p

    semoga cepat sembuh ya..sian dia demam

    BalasPadam
  24. biasala tu kak..budak2 kan..sama mcm bdak yang mak sy jga ni..hehe..upin ipin tak hbis2..sampai dah terikut2..

    BalasPadam
  25. hi sis..anak firda pun mcm anak sis juga..keseluruhan di monopoli oleh aleeya dan alif..

    get well soon sis :)

    BalasPadam
  26. sama la kak..budak2.. kalo da citer itu dulang tayang je..kite plak naik boring kan..

    BalasPadam
  27. moga abang cepat sembuh. Amirul pun dah 3 hari demam. tak sekolah jugak dia hari ni

    BalasPadam
  28. aduhh musim nie
    semoga abang cepat2 sembuh

    zahrien lebih suke tgk upin ipin .. tapi dia x tahu pasal citer nie koot .. kalau dia tahu sure dia suke ;)

    BalasPadam
  29. semoga cepat sembuh abang...
    nory baru taw pasal kewujudan cerita ni, biasa taw upin ipin je..hehe

    BalasPadam
  30. Budak2 mmg camtu la kot. Suka tgk ulang2 wp dah 6 juta kali tgk. anak2 sedara saya pun sama.

    BalasPadam
  31. assalamualaikum lynn...semuanya ada kegemeran masing2 anak mama yg dah besar pun masih layan cite katun...;)

    BalasPadam
  32. wah.. suka betul dia dengan kartun ni ye.hehhe

    BalasPadam
  33. salam singgah pag khamis...pekabor??

    BalasPadam
  34. Saya anak-anak dah besar Ratu... yg ada anak buah... umur tiga dan 6 tahun... suka tengok upin dan ipin... tahu je dorang time siarannya.

    BalasPadam
  35. sy pon suka jugak citer bola kampung ni....hehe

    BalasPadam
  36. msti bez ni smpai byk kli adik ulang.hehe

    BalasPadam
  37. Ank sy kureng sket tgk katun len...asyik upin ipin je..

    BalasPadam
  38. bola kampung ni anak2 saya suka kak...tapi si adik tu suka ulang2 upin ipin...sampai saya naik boring...hahaha...
    semoga abang cepat sembuh hendaknya...amin...

    BalasPadam
  39. Budak2 kalu dh addicted, gitu lla gayanya.

    BalasPadam
  40. Anak okje pulak RH suka sgt tgk oh my english. Naik jemu okje nengoknya hehe berulang ulang!

    BalasPadam
  41. sronok melayan kerenah anak2 kan

    selamat berbuka ye :)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Wajah baru kakak

Pulau Tioman

My 2nd run..