WW - Kad Raya




Hehehe excited bila dapat kad raya pertama. Sejak teknologi semakin canggih sekarang nie, dah kurang dapat kad raya.. Korang dapat banyak kad raya? :D

Ulasan

  1. Seronoknya dapat kad raya...
    Dapat jugak kad raya tapi dari 'rakan' toyota..hehehe...

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum, sheila dah terima 2 kad raya. hehehhee :)

    BalasPadam
  3. dah tua2 ni tak de dah ratu..muda2 dulu memang banyak

    BalasPadam
  4. tahun lps meriah dgn kad raya, tp tahun ni xde sape dah kot nk bg kad raya kat deqla. haha..

    BalasPadam
  5. wahh untungnye dpt kad raya gituuu..,ehHHee

    BalasPadam
  6. Memang dah jarang org nak bagi kad raya. Biasa yg rajin blogger macam kita aje kan...

    BalasPadam
  7. Ada jugak la dapat dua tiga kad raya.

    BalasPadam
  8. Kakain x de pun dpt kad raya...

    BalasPadam
  9. kita dpt..ketua menteri melaka n ibu lala kasi..:) tu dua jer la pon...hehe

    BalasPadam
  10. Langsung tak dapat....semua bagi ucapan online jak...huhu

    BalasPadam
  11. huhu...skrg mmg jarang org bagi kad raya..even sa sambut christmas pun... kad christmas pun x dapat...skrg org pakai wish di FB,whatsapp wechat dll..saja..heheh

    BalasPadam
  12. salam K.RH..

    hihi..ssh nk dpt kad raye skrg.. :)

    BalasPadam
  13. ada lah dapat satu dua kad raya..hehehe. tak meriah macam dulu-dulu..

    BalasPadam
  14. hehe tu lah sekarang ni pos malaysia pon dah rilek dah tak macam dulu sampai kena bukak keje part time utk susun kad2 raya...wakkakaa

    PS: sy dah lama tak dapat kad raya dah...

    BalasPadam
  15. best je dgar dpt kad raya..zaza blom dpt lgi ada sape2 ke yg nk bagi> hehe maklumlah skrg zaman iT

    BalasPadam
  16. Lagi kesian RH...tak dapat satu pun! hehe

    BalasPadam
  17. salam.. sy dah 10 tahun x merasa kad raya.. untunglah masih dpt merasa kad raya

    BalasPadam
  18. waa memang teruja RH, ummi dah lama tak dapat kad raya..

    BalasPadam
  19. satu kad raya pun tak dapat lagi..hehe..\cantik! :)

    BalasPadam
  20. Kakak dan dapat dua dari blogger
    Blogger juga yg rajin berkad raya kan. best jadi blogger ni:)

    BalasPadam
  21. thun lpas rjin tkar2 thun ni xsmpt plan.hihi

    BalasPadam
  22. hehehe seronok dapat kad raya yer

    BalasPadam
  23. Selamat hari raya...tahun ni tak berasa nak dpt kad raya pun...

    BalasPadam
  24. kita pon dapat..baru 1..nant nak g cek lg dalam peti surat..kot kot ada lg..hehe

    BalasPadam
  25. lama dh xdpt kad cuma ada la cam bookmarks raya gitu..hehe

    BalasPadam
  26. dah lama tak dapat kad raya dan dah lama juga tak hantar kad raya...hihi

    BalasPadam
  27. saya dapat 2 kad raya tahun haha.

    BalasPadam
  28. up lg satu..SUK bg...lalala

    BalasPadam
  29. sy ada dpt 2 keping je tahun ni :((

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Wajah baru kakak

Pulau Tioman

My 2nd run..