Rabu, 31 Julai 2013

WW - Kad Raya




Hehehe excited bila dapat kad raya pertama. Sejak teknologi semakin canggih sekarang nie, dah kurang dapat kad raya.. Korang dapat banyak kad raya? :D

33 ulasan:

MulutPayau berkata...

Seronoknya dapat kad raya...
Dapat jugak kad raya tapi dari 'rakan' toyota..hehehe...

:: Mrs.Eady :: berkata...

Thn ni x dpt lg..

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum, sheila dah terima 2 kad raya. hehehhee :)

Acik Erna berkata...

dah tua2 ni tak de dah ratu..muda2 dulu memang banyak

Deqla Manjew berkata...

tahun lps meriah dgn kad raya, tp tahun ni xde sape dah kot nk bg kad raya kat deqla. haha..

Wak Gelas™ berkata...

wahh untungnye dpt kad raya gituuu..,ehHHee

Kakzakie berkata...

Memang dah jarang org nak bagi kad raya. Biasa yg rajin blogger macam kita aje kan...

Ibu Lala berkata...

Ada jugak la dapat dua tiga kad raya.

Qashmere berkata...

Belom dapat kad raya :(

ainnoraini berkata...

Kakain x de pun dpt kad raya...

eyeyou berkata...

kita dpt..ketua menteri melaka n ibu lala kasi..:) tu dua jer la pon...hehe

Mia Kassim berkata...

Langsung tak dapat....semua bagi ucapan online jak...huhu

Jue berkata...

huhu...skrg mmg jarang org bagi kad raya..even sa sambut christmas pun... kad christmas pun x dapat...skrg org pakai wish di FB,whatsapp wechat dll..saja..heheh

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam K.RH..

hihi..ssh nk dpt kad raye skrg.. :)

boni kacak berkata...

ada lah dapat satu dua kad raya..hehehe. tak meriah macam dulu-dulu..

Hatimi Tahirruddin berkata...

hehe tu lah sekarang ni pos malaysia pon dah rilek dah tak macam dulu sampai kena bukak keje part time utk susun kad2 raya...wakkakaa

PS: sy dah lama tak dapat kad raya dah...

zaza nizam berkata...

best je dgar dpt kad raya..zaza blom dpt lgi ada sape2 ke yg nk bagi> hehe maklumlah skrg zaman iT

hainom OKje berkata...

Lagi kesian RH...tak dapat satu pun! hehe

Zul Fattah berkata...

salam.. sy dah 10 tahun x merasa kad raya.. untunglah masih dpt merasa kad raya

ummiross berkata...

waa memang teruja RH, ummi dah lama tak dapat kad raya..

aTieYusof Family berkata...

satu kad raya pun tak dapat lagi..hehe..\cantik! :)

Kakzakie berkata...

Kakak dan dapat dua dari blogger
Blogger juga yg rajin berkad raya kan. best jadi blogger ni:)

are_lin@yu berkata...

thun lpas rjin tkar2 thun ni xsmpt plan.hihi

Kesuma Angsana berkata...

hehehe seronok dapat kad raya yer

QueeN TerataI berkata...

kita pun dpt 1 jer.. ;)

Ema Johari berkata...

Selamat hari raya...tahun ni tak berasa nak dpt kad raya pun...

intanfirdaus247 berkata...

kita pon dapat..baru 1..nant nak g cek lg dalam peti surat..kot kot ada lg..hehe

Jemarisuri berkata...

lama dh xdpt kad cuma ada la cam bookmarks raya gitu..hehe

NoEn berkata...

dah lama tak dapat kad raya dan dah lama juga tak hantar kad raya...hihi

Miss Volvo berkata...

saya dapat 2 kad raya tahun haha.

Nadia Johari berkata...

gantung buat hiasa..hehe

eyeyou berkata...

up lg satu..SUK bg...lalala

QA's ~ mamapapa berkata...

sy ada dpt 2 keping je tahun ni :((

Catat Ulasan