Menconteng


Nie hasil kreativiti Aqeef menconteng, habis dinding dan cermin almari solek aku diconteng dengan krayon. Nasib baik conteng dalam bilik kalau dekat luar mau aku meroyan uhuhuhuhu... Perangai baru sekarang nie, aku dah pesan lain kali jangan conteng dekat dinding nak conteng dekat buku. Dia cuma angguk-angguk aje. Ermm...dulu masa kakak dengan abang kecik takde pulak perangai suka conteng dinding nie.  


Ulasan

  1. assalamualaikum kak lynn, alohh cantiknya warna tu, aqeef terlupa kot pesanan akak tu. sabor jelah yeee

    BalasPadam
  2. Tak payah dh mama nak tempah2 wall paper..hehe

    BalasPadam
  3. xpe, anggap je la seni...hihi

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum, mungkin anak k.lynn nak jadi pelukis yang professional..(^_^)

    BalasPadam
  5. haha.. biasa la bebudak.. mmg tak sah kalo dinding atau almari x berseni..hikhik

    BalasPadam
  6. assalam Ratu..anak acik dulu bukan cuma dinding..ketereta pun diconteng..tak terkata ayahnya

    BalasPadam
  7. hehehehe... anak2 akak semua suka conteng dinding... Firas yang setahun lebih tu pun dah berjinak2 ke arah tu.... dah tak larat nak meroyan dah...

    BalasPadam
  8. yg ni terlebih kreatif hihihihihi ....

    BalasPadam
  9. Siapa yg ada anak aje faham. Kakak dulu punca beli whiteboard sebab inilah. Bila dah sediakan whiteboard sukahati merekalah nak conteng sepuasnya..

    BalasPadam
  10. hehehe.. nak luaskan kreatif lah tu...
    Pa'e dulu suka juga conteng dinding..tapi lepas bagi buku, dah tak conteng..:)

    BalasPadam
  11. Salam K.RH..


    hihi..budak2..same dah gaya mcm faiz..suke buat seni kat dinding :)

    BalasPadam
  12. same ngan anak sy yg kecik..sampai kan kat cadar kosong dibantainye...huu

    BalasPadam
  13. samalah ngan fifi yang bongsu tu..geram tau..abis dinding, katil..segala yg dia sempatlah..dah umur 6 tahun pun tapi..hhhmmm...

    BalasPadam
  14. alaa...dia tunjuk bakat terpendam tu hehe...

    rumah akak,cat dinding guna cat yg boleh dibasuh tu..kalau tak..mmg penuh dgn lukisan maker la..

    BalasPadam
  15. Aqeef nak jadi artis seni kot,.mana tau nnt jadi pelukis terkenal kot lin nanti..hehe

    BalasPadam
  16. hehehe, dia tengah aktif tu.. hehehe. sabar je lah.hahaha

    BalasPadam
  17. kekkeke normal tuu .. budak2 kan ;)

    BalasPadam
  18. hahaha...anak2 mmg suka bab conteng2 ni

    BalasPadam
  19. saya kecik2 dulu pun perangai mcm ni jugak..selalu kena rotan dgn abah saya..hehe

    BalasPadam
  20. sama la jugak masa nak kakain kecik2 dulu..suka conteng sana sini...

    BalasPadam
  21. uwaaa abis dinding nk raya...hihi

    BalasPadam
  22. hahaha...sama lah dgn anak2 saya dulu...tapi sekarang dah cat balik la dah...huhu...


    takpe lah kak, tu namanya kreatif tu kak...ekekek...

    BalasPadam
  23. si kecik aritu pon menyonteng dinding..apalg kena balun aa..haha

    BalasPadam
  24. wah nanti boleh asah bakat tu utk jadi pelukis terkenal...hehehe

    BalasPadam
  25. Tapi anak anak okje memang semua suka menconteng RH...hehe

    BalasPadam
  26. alya pun sama..suka conteng dinding...huhu

    BalasPadam
  27. hehehe..imaginasi tinggi..tak cukup kat kertas taau buku

    BalasPadam
  28. huwahuwahuwa!!redha jelakn kak,kihkihkih!!!

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Wajah baru kakak

Pulau Tioman

My 2nd run..