Isnin, 29 Julai 2013

Menconteng


Nie hasil kreativiti Aqeef menconteng, habis dinding dan cermin almari solek aku diconteng dengan krayon. Nasib baik conteng dalam bilik kalau dekat luar mau aku meroyan uhuhuhuhu... Perangai baru sekarang nie, aku dah pesan lain kali jangan conteng dekat dinding nak conteng dekat buku. Dia cuma angguk-angguk aje. Ermm...dulu masa kakak dengan abang kecik takde pulak perangai suka conteng dinding nie.  


30 ulasan:

Sheila Salim berkata...

assalamualaikum kak lynn, alohh cantiknya warna tu, aqeef terlupa kot pesanan akak tu. sabor jelah yeee

nea lopah berkata...

Tak payah dh mama nak tempah2 wall paper..hehe

beta kupu berkata...

xpe, anggap je la seni...hihi

Noor Aini berkata...

Assalamualaikum, mungkin anak k.lynn nak jadi pelukis yang professional..(^_^)

Deqla Manjew berkata...

haha.. biasa la bebudak.. mmg tak sah kalo dinding atau almari x berseni..hikhik

Acik Erna berkata...

assalam Ratu..anak acik dulu bukan cuma dinding..ketereta pun diconteng..tak terkata ayahnya

Tukang Karut berkata...

kena cat baru la nampaknya...

Ibu Amirul berkata...

hehehehe... anak2 akak semua suka conteng dinding... Firas yang setahun lebih tu pun dah berjinak2 ke arah tu.... dah tak larat nak meroyan dah...

Masya berkata...

yg ni terlebih kreatif hihihihihi ....

Kakzakie berkata...

Siapa yg ada anak aje faham. Kakak dulu punca beli whiteboard sebab inilah. Bila dah sediakan whiteboard sukahati merekalah nak conteng sepuasnya..

aTieYusof Family berkata...

hehehe.. nak luaskan kreatif lah tu...
Pa'e dulu suka juga conteng dinding..tapi lepas bagi buku, dah tak conteng..:)

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam K.RH..


hihi..budak2..same dah gaya mcm faiz..suke buat seni kat dinding :)

Riedaffya ibrahim berkata...

same ngan anak sy yg kecik..sampai kan kat cadar kosong dibantainye...huu

Dee berkata...

samalah ngan fifi yang bongsu tu..geram tau..abis dinding, katil..segala yg dia sempatlah..dah umur 6 tahun pun tapi..hhhmmm...

❤Kamsiah❤ berkata...

alaa...dia tunjuk bakat terpendam tu hehe...

rumah akak,cat dinding guna cat yg boleh dibasuh tu..kalau tak..mmg penuh dgn lukisan maker la..

intanfirdaus247 berkata...

Aqeef nak jadi artis seni kot,.mana tau nnt jadi pelukis terkenal kot lin nanti..hehe

boni kacak berkata...

hehehe, dia tengah aktif tu.. hehehe. sabar je lah.hahaha

ieda immi berkata...

kekkeke normal tuu .. budak2 kan ;)

Mrs Velentine berkata...

hahaha...anak2 mmg suka bab conteng2 ni

Liza Razak berkata...

saya kecik2 dulu pun perangai mcm ni jugak..selalu kena rotan dgn abah saya..hehe

Kesuma Angsana berkata...

mmg kreatif hehehe

ainnoraini berkata...

sama la jugak masa nak kakain kecik2 dulu..suka conteng sana sini...

Jemarisuri berkata...

uwaaa abis dinding nk raya...hihi

wahida berkata...

hahaha...sama lah dgn anak2 saya dulu...tapi sekarang dah cat balik la dah...huhu...


takpe lah kak, tu namanya kreatif tu kak...ekekek...

eyeyou berkata...

si kecik aritu pon menyonteng dinding..apalg kena balun aa..haha

Hatimi Tahirruddin berkata...

wah nanti boleh asah bakat tu utk jadi pelukis terkenal...hehehe

hainom OKje berkata...

Tapi anak anak okje memang semua suka menconteng RH...hehe

NoEn berkata...

alya pun sama..suka conteng dinding...huhu

Nadia Johari berkata...

hehehe..imaginasi tinggi..tak cukup kat kertas taau buku

QA's ~ mamapapa berkata...

huwahuwahuwa!!redha jelakn kak,kihkihkih!!!

Catat Ulasan