Jumaat, 12 Julai 2013

I Love You, Stupid!



Akhirnya setelah 5 hari aku mengadap novel nie habis jugak dibaca hari nie. Novel yang setebal 1379 mukasurat. Nak buat review memang aku tak pandai cuma yang boleh aku cakap memang best. So lepas nie aku nak cari sambuang ILUS nie My Precious Iris pulak. Ada sape-sape yang dah baca novel My Precious Iris nie ke? Best tak? :D


p/s: pejam celik dah 3 hari kita puasa kan..cpt betul masa sekarang nie.. 

34 ulasan:

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak lynn, sheila tak beli novel pun bulan ni. insyallah lepas raya kembali membeli. hehe nak beli novel ni lah. hihi

Firdawati Rashidi berkata...

salam sis, best ye cerita ni ? nanti nak beli lah..
selamat berpuasa :)

faraherda.razalan berkata...

Penulis tu mmg rajin. Menulis tebal mcm ni. Sy nak baca pun, pk 2,3 kali. Hehehehe....

Kakzakie berkata...

masa paling sesuai baca novel masa rehat dibulan puasa ini kan..

Acik Erna berkata...

assalam ratu..acik dah lama berhenti baca novel ni..dulu memang tak boleh tinggal..sehari tak ngadap novel..rasa tak best

beta kupu berkata...

btl ke best ILUS ni? nak tggu sapa la yang nak kasi adiah novel ni! hehe

Cik Puan Rara berkata...

best ke kak.nk beli lah nt.

ainnoraini berkata...

dua2 buku tu kakain ada..dan belum berusik lagi..mood membaca belum mariii...huhuhu

Ann Ishak berkata...

saya pulak tengah baca buku ni, still dalam proses untuk habiskan...fuhhh baru sampai muka surat 113 hiksss

nazeef nazeem berkata...

salam..saya sejak kawen ni dan beranak pinak nih..mmg tader masa dah nak baca novel...rindu jugak nak layan novel macam ni..tapi mase lak tader...untunglaaaa kalao dapat baca sesekali...

tenku butang berkata...

pergh..dengar muka surat nya pun dah pingsan n buat teman rasa xnk mula baca, kalau dh baca takut x mau berhenti, x sabo2 nk abeskan satu hari.. mmg satu hari x buat apa nti.. hee

Kesuma Angsana berkata...

rajin sungguh membaca yer

QueeN TerataI berkata...

lama dh x baca novel..

Tukang Karut berkata...

dah 3 hari dah...kejabnya...

Deqla Manjew berkata...

rajinnya ratu novel ni baca novel..hihi.. nama pun ratu novel kan.. tajuk dia perghh..lain dr yg lain..

LydSunshine berkata...

5 hari je dpt habiskan novel tebal tu? mmg gigih. Itu la kan... kejap je dah 3 hari.

mama_saly berkata...

hehe..bulan puasa ni kadang waktu tbaik relax baca novel.. sy lama btul x baca novel sejak kawen ni.dulu2 minat sgt2..apapun i like novel...:)

izan mama mia berkata...

bulan posa ni, stop novel,ehe

Aiyang disayang berkata...

salam ...saya dah dah baca ketiga2 karya melur jelita. ILUS bagi saya sgt best... lain dr yang lain... mula2 sy fikir apa la yg best sgt kat kemboja untuk di baca setebal itu... tapi selepas tamat membaca wahhhh.... berderai2 airmata sy...insaf sekejap.... hilang marah pd rakyat kemboja yang melata di kg saya ... hahaha. Paling best jatuh hati pada firman... cheewahhh...hihiii

aTieYusof Family berkata...

wah! laju jugak baca ye..hehe..
tapi sy pun sama selagi tak habiskan buku, mmg susah nak stop...:)

RedRose berkata...

oh my sis...mesti time study dulu you were an excellent student kan? sebab sangat rajin membaca. kalau lah I dulu pun mcm tu, rasanya dean list every sem kot. huhuhu

MulutPayau berkata...

Wah...cepat jugak habiskan buku tu...tapi kalau dah baca, mmng tak leh stop kan...

QasehnyaRania berkata...

cepat jugak tu habiskan :)
selamat berpuasa kak

Karukord jagau berkata...

mak aiii tebalnyaa....sungguh aku x rajin nk membacanya tebal gitu hehee

Mimi Azirah berkata...

Dua dua buku saya xbeli lg...de dnga jugak org ckp novel ILYS nih best

Jemarisuri berkata...

mesti kaki novel ni..js baca novel kalau ada kt tv je...haha

boni kacak berkata...

macam best je tu..hehehe.

are_lin@yu berkata...

wahhh rjinnya akak..byk dh bca tu.hihi

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam K.RH...

hihih..betul2 marathon novel ni..selamat mmbaca kak :)

Nadia Johari berkata...

rajinnya..ada masa bc novel semua..bagus

QA's ~ mamapapa berkata...

cepat2 habiskan nanti buat review tau :))

hainom OKje berkata...

Kalau baca novel time puasa ni mmg bestkan RH...tak de gangguan...tak yahh berhenti nak masak ...

sal ya berkata...

kadang2 sekuel ni tak berap nak best.

intanfirdaus247 berkata...

Intan dah lama sangat x sentuh novel lin..hehhe

Catat Ulasan