I Love You, Stupid!



Akhirnya setelah 5 hari aku mengadap novel nie habis jugak dibaca hari nie. Novel yang setebal 1379 mukasurat. Nak buat review memang aku tak pandai cuma yang boleh aku cakap memang best. So lepas nie aku nak cari sambuang ILUS nie My Precious Iris pulak. Ada sape-sape yang dah baca novel My Precious Iris nie ke? Best tak? :D


p/s: pejam celik dah 3 hari kita puasa kan..cpt betul masa sekarang nie.. 

Ulasan

  1. Assalamualaikum kak lynn, sheila tak beli novel pun bulan ni. insyallah lepas raya kembali membeli. hehe nak beli novel ni lah. hihi

    BalasPadam
  2. salam sis, best ye cerita ni ? nanti nak beli lah..
    selamat berpuasa :)

    BalasPadam
  3. Penulis tu mmg rajin. Menulis tebal mcm ni. Sy nak baca pun, pk 2,3 kali. Hehehehe....

    BalasPadam
  4. masa paling sesuai baca novel masa rehat dibulan puasa ini kan..

    BalasPadam
  5. assalam ratu..acik dah lama berhenti baca novel ni..dulu memang tak boleh tinggal..sehari tak ngadap novel..rasa tak best

    BalasPadam
  6. btl ke best ILUS ni? nak tggu sapa la yang nak kasi adiah novel ni! hehe

    BalasPadam
  7. dua2 buku tu kakain ada..dan belum berusik lagi..mood membaca belum mariii...huhuhu

    BalasPadam
  8. saya pulak tengah baca buku ni, still dalam proses untuk habiskan...fuhhh baru sampai muka surat 113 hiksss

    BalasPadam
  9. salam..saya sejak kawen ni dan beranak pinak nih..mmg tader masa dah nak baca novel...rindu jugak nak layan novel macam ni..tapi mase lak tader...untunglaaaa kalao dapat baca sesekali...

    BalasPadam
  10. pergh..dengar muka surat nya pun dah pingsan n buat teman rasa xnk mula baca, kalau dh baca takut x mau berhenti, x sabo2 nk abeskan satu hari.. mmg satu hari x buat apa nti.. hee

    BalasPadam
  11. rajinnya ratu novel ni baca novel..hihi.. nama pun ratu novel kan.. tajuk dia perghh..lain dr yg lain..

    BalasPadam
  12. 5 hari je dpt habiskan novel tebal tu? mmg gigih. Itu la kan... kejap je dah 3 hari.

    BalasPadam
  13. hehe..bulan puasa ni kadang waktu tbaik relax baca novel.. sy lama btul x baca novel sejak kawen ni.dulu2 minat sgt2..apapun i like novel...:)

    BalasPadam
  14. salam ...saya dah dah baca ketiga2 karya melur jelita. ILUS bagi saya sgt best... lain dr yang lain... mula2 sy fikir apa la yg best sgt kat kemboja untuk di baca setebal itu... tapi selepas tamat membaca wahhhh.... berderai2 airmata sy...insaf sekejap.... hilang marah pd rakyat kemboja yang melata di kg saya ... hahaha. Paling best jatuh hati pada firman... cheewahhh...hihiii

    BalasPadam
  15. wah! laju jugak baca ye..hehe..
    tapi sy pun sama selagi tak habiskan buku, mmg susah nak stop...:)

    BalasPadam
  16. oh my sis...mesti time study dulu you were an excellent student kan? sebab sangat rajin membaca. kalau lah I dulu pun mcm tu, rasanya dean list every sem kot. huhuhu

    BalasPadam
  17. Wah...cepat jugak habiskan buku tu...tapi kalau dah baca, mmng tak leh stop kan...

    BalasPadam
  18. cepat jugak tu habiskan :)
    selamat berpuasa kak

    BalasPadam
  19. mak aiii tebalnyaa....sungguh aku x rajin nk membacanya tebal gitu hehee

    BalasPadam
  20. Dua dua buku saya xbeli lg...de dnga jugak org ckp novel ILYS nih best

    BalasPadam
  21. mesti kaki novel ni..js baca novel kalau ada kt tv je...haha

    BalasPadam
  22. wahhh rjinnya akak..byk dh bca tu.hihi

    BalasPadam
  23. Salam K.RH...

    hihih..betul2 marathon novel ni..selamat mmbaca kak :)

    BalasPadam
  24. rajinnya..ada masa bc novel semua..bagus

    BalasPadam
  25. cepat2 habiskan nanti buat review tau :))

    BalasPadam
  26. Kalau baca novel time puasa ni mmg bestkan RH...tak de gangguan...tak yahh berhenti nak masak ...

    BalasPadam
  27. kadang2 sekuel ni tak berap nak best.

    BalasPadam
  28. Intan dah lama sangat x sentuh novel lin..hehhe

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Pulau Tioman

Wajah baru kakak

My 2nd run..