WW - Marathon


Tak tau mampu atau tidak habiskan 10km nie.. tapi target aku nak dapatkan medal...hehehe... Semangat marathon Ahad nie, aku naik tangga dari lobby ofis sampai ke tingkat 11. Pancit jugak dibuatnya..uhuhuh... Apapun target aku dan Just nak gigit medal nanti..hehehehe... Semoga dipermudahkan semuanya nanti.. Aminnn....


p/s: sape-sape yang ada tips boleh la kongsikan kat aku... ^-^

Ulasan

  1. ommo ommo... buang tabiat! Chayok2! *bayangkan medal*

    BalasPadam
  2. Apa lagi kena praktis betul-betul Warm-up setiap pagi/petang. Katakan boleh!

    BalasPadam
  3. uwahh..moga berjaya gigit medal ye..hehe

    pstt..gambo yg ditutup dgn icon tu lah tuan tanahnye ye??

    BalasPadam
  4. 10 km ... huhu... kalo saya mmg tak larat wp berjalan kaki,

    BalasPadam
  5. wah...mudah2an berjaya ya RH... good luck tau.. :)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Wajah baru kakak

Pulau Tioman

My 2nd run..