Rabu, 10 September 2014

WW - Marathon


Tak tau mampu atau tidak habiskan 10km nie.. tapi target aku nak dapatkan medal...hehehe... Semangat marathon Ahad nie, aku naik tangga dari lobby ofis sampai ke tingkat 11. Pancit jugak dibuatnya..uhuhuh... Apapun target aku dan Just nak gigit medal nanti..hehehehe... Semoga dipermudahkan semuanya nanti.. Aminnn....


p/s: sape-sape yang ada tips boleh la kongsikan kat aku... ^-^

8 ulasan:

Just berkata...

ommo ommo... buang tabiat! Chayok2! *bayangkan medal*

Kakzakie berkata...

Apa lagi kena praktis betul-betul Warm-up setiap pagi/petang. Katakan boleh!

lovelywa berkata...

uwahh..moga berjaya gigit medal ye..hehe

pstt..gambo yg ditutup dgn icon tu lah tuan tanahnye ye??

Tihara berkata...

semuga berjaya yea :)

Ibu Lala berkata...

Adoi x mampu la. Gud luck

Mia Kassim berkata...

Yakin boleh moi ! Good luck :)

LydSunshine berkata...

10 km ... huhu... kalo saya mmg tak larat wp berjalan kaki,

aTieYusof Family berkata...

wah...mudah2an berjaya ya RH... good luck tau.. :)

Catat Ulasan