Jumaat, 12 September 2014

Kisah hari Rabu

Bulan nie banyak hari lahir orang-orang yang aku sayang. Dari mak aku, HB, Mil, Sil, nenek dan sepupu aku semuanya lahir bulan September. Pendek kata bulan makan kek lah bulan nie...hehehe.. Rabu yang lepas 10 September hari lahir Mil aku yang ke 58 tahun. Kali nie Mil dah pesan awal-awal tak payah celebrate dekat luar sebab dia da masak banyak. So kami beli kek aje. Tunggu Sil sampai rumah aku dekat pukul 11 baru sesi memotong kek. Habis potong kek apa lagi berwefie lah kitorang. Dekat sejam jugak baru habis bergambar...uhuhuhu... sampai da naik lenguh mulut senyum..hehehe.. Tengah-tengah malam rumah aku meriah lagi macam pukul 12 tengahari...uhuhuhu.... Semoga Mama dikurniakan kesihatan yang baik, panjang umur dan diberkati Allah di dunia & akhirat.. Aminnn.. Sayang semuanya ketat-ketat.... 


Mil & Sil.. Orang tak percaya yang Sil tu anak Mil aku.. setiap kali keluar mesti orang ingat aku nie
anak Mil aku... hehehe



Hb & Bil orang ingat dorang kembar.. kadang-kadang orang tak tau ingat Bil aku tu Hb aku...uhuhuhu











p/s : Hari nie birthday Nenek aku.. Semoga cepat sembuh dan boleh keluar cepat dari wad.. Esok genap sebulan nenek aku duduk wad.. :( 

8 ulasan:

aTieYusof Family berkata...

Selamat Hari Lahir buat MIL RH.. moga diberikan kesihatan berpanjangan & dipelihara oleh Allah... amin
ramai jg yg birthday bulan sept ya RH... hehe..
Moga nenek cepat sembuh ya..

Nad MamaZN berkata...

hepi bday aunty! :)

moga nenek cepat sembuh..lama dah tu kat hospital..

Kakzakie berkata...

Betul juga kata MIL tu baik makan di rumah sebab dah kalau mak yg masak mestilah lagi sedap dan yg bestnya semua mesti dpt dtg boleh santai-santai lagi..

Buat nenek moga diberi kesabaran dan cepat sembuh.

eyeyou berkata...

hepi besday september babiessss...termasuk la kita...:))

p/s: napa muka tu di SMILE kan? xlay nak cam RH ne...

aTieYusof Family berkata...

Salam Isnin RH...cuti ke hari ni ? :)

PearlVelvet SueQys berkata...

Salam Singgah ! lama x ke sini...

εïзmummyHazaεïз berkata...

happy birthday septemberian.. alamak smile tu..

hainom OKje berkata...

Hepy Bezday Mama...... muda lagi yer MIl awak RH....
Yelah anak anak Mil rasanya muka ayah diaorangIah kot sebab Mama lain mukanya. Betulll mama ada iras awaklah RH

Catat Ulasan