Selasa, 9 September 2014

Geder together

Cerita Ahad yang lepas, setiap kali nak ke mana-mana mesti kena cukupkan 4 orang nie. Kalau tidak nanti macam tak best. So bila sorang tak free kena tunggulah. Lama sebenarnya tak keluar berempat bila masing-masing sibuk. Jadi ada kesempatan dapat berjumpa apa lagi peluang yang ada jangan dilepaskan. Alhamdulillah syukur bila dapat HB yang sporting nak pergi mana tak pernah nak bising. Terima kasih En HB... love u more...hehehehe

Destinasi kami ke mana lagi kalau bukan Times Square, itu port yang paling best nak shopping dengan lepak. Lebih kurang pukul 12.30 kami sampai disitu.. pusing jalan-jalan, tengok-tengok, beli-beli dan makan-makan lebih kurang 5.30 petang keluar dari TS. Sebelum hantar aku balik kami singgah minum dulu dekat area rumah aku. Tepat pukul 7 petang aku sampai di rumah..uhuhuh... Jalan-jalan mengalahkan orang takde keluarga kann..takpe kot sesekali perasan bujang...kihkih...






p/s: tengah bersemangat nie nak menulis blog yang da lama menyepi...hehehehe





7 ulasan:

Kakzakie berkata...

Dah bagi peluang jgn sampai salah guna pulak kan:)
Sesekali jenjalan macam ini memang seronok tapi letih..

hainom OKje berkata...

Wahhh bestnya RH... sesekali bukan selalu ye dak....
Kalau Okje mmg idaklah..... sebab cik Abe tu mmg jenis tak de kawan nak hang out cenggitu so bini dia pun kena gitu jugaklah.... fair and square hehe

Mia Kassim berkata...

Bestnya bila sesekali dpt peluang mcm ni ....

Dee berkata...

Salam..kita pun lama x dtg sini..sesekali keluar dgn kwn2 seronok kan..untung dpt suami yg sporting..

Miss Sasu berkata...

wah.. bestnya jalan jalan ..

salam perkenalan..
saya misssasu, distributor shaklee kawasan puchong. jika ingin dapatkan vitamin shaklee boleh hubungi saya ye. saya jua ada exp luas dalam bab slimming. 012- 985 1718

thanks ..:) nice blog ..

aTieYusof Family berkata...

Salam RH... seronok nya dapat hang out dgn geng2 ni ..pasti byk yg nak di ceritakan.. sy ni sesekali je dpt keluar dgn BFF, sebab ramai yg duk kat Semenanjung..cuti je baru balik Sabah..

Just berkata...

gegeder gegediks.. wakakaka..

Catat Ulasan