Rabu, 11 September 2013

WW - Rubber Stamp


Hihihi... Sejak terjebak dengan novel nie aku dan Just dengan poyonya tempah rubber stamp nama sendiri. Senang tak payah susah-susah aku nak tulis nama cuma chop jer... poyo tak?? :P

31 ulasan:

Kakzakie berkata...

Rumah kakak pun setiap sorang anak ada satu cop siap dgn alamat, email dan no. telefon. Jadi tahulah mana satu buku dia punya walau sebenarnya bila yg membeli dah baca semua pun dapat baca juga...

Just berkata...

hahahaha... jom buat lagi satu yg ada design.. ;p

intanfirdaus247 berkata...

wah hahahah..bestnyaaa...meh cop kat buku intan

NM03 berkata...

mudah utk dibawa kemana2 kan...

Kesuma Angsana berkata...

huhuhu siap buat chop sendiri lagi tu!

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak lynn. nice gila! warna hijau pulak rubber stamp tu. sheila pernah gak terfikir nak buat. novel sheila banyak. risau gak orang pinjam tanak pulangkan keee ;p

Mia Kassim berkata...

kelassss ko bah ada chop sendiri....nda payah susah2 tulis nama kan....hehe

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Baguslah RH siap ada rubber stamp tu... memang mudahlah kerja lepas ni :)

❤Kamsiah❤ berkata...

dulu2 ada jugak,chop kat kad raya...lama2 anak dah 4...berjela panjangnya

QueeN TerataI berkata...

sampai gitu sekali yer. punyala M nak menulis yer.. hehehe

aizamia3 berkata...

nak buat jugak ni.. ;)

Dee berkata...

wow..saya masih menulis nama..hihihi..feeling dia lain sket kot..

Daddy Ziyyad berkata...

Senang nak chop nama sendiri kan....:)

♥ Miss Hearty ♥ berkata...

ehh, macam menarik.nak buat jugak lah nanti..ihikkksss

btw, jom jadi sponsor untuk mini GA by Miss Hearty
http://heartylolipop.blogspot.com/2013/09/pencarian-sponsor-untuk-mini-giveaway.html

Riedaffya ibrahim berkata...

ni gud idea ni...nk buat jugak le..

Deqla Manjew berkata...

hahaha.. terserlah jugak la kepoyoan tu.. tp lebih terserlah sikap malas nak menulis..hahahhahaa...

LydSunshine berkata...

hahahah...good idea..

hainom OKje berkata...

Lenguh tangan menulis nama yeh RH...hehe...

RedRose berkata...

siyes? kalau dah minat, apa pun sanggup kan sis. cer tunjuk kat bos...ado? hahahaha

ANNA MARIANA berkata...

anna pon nak buat jugak la lepas ni..

izan mama mia berkata...

nak buat juga laaaa

Cho Zila berkata...

memang poyo... tapi senangler kejekan...

aTieYusof Family berkata...

Hehehe...senang..cop nama sendiri..org nak curik pun segan...haha:)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

cewahhh siap tempah rubber stamp tu hikss

ummiross berkata...

hehe..senangkan, hasilnya pun cantik, sekata..

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam K.RH..

eheheh..mane aci! cma nk kena buat jgk nih! ehehe...
jadi mcm zizan dlm iklan kitkat tu.. cop aje..senang.. :p

Ema Johari berkata...

cantik..tempah di mana

Nory Zoulkefle berkata...

teringin jugak nak tempah satu, aritu tgk kat giant puchong, rm5 je...tapi tak tempah lagi..hehe

eyeyou berkata...

poyoooo...duit terlebey tu...hihi

Ibu Lala berkata...

Kite pun suka buat rubber stamp. Hamboi siap self ink lagi.

Sya Mimie berkata...

waa.. bestnya camtu kak.. macam nak buattttt je ..hehehe

Catat Ulasan