WW - Rubber Stamp


Hihihi... Sejak terjebak dengan novel nie aku dan Just dengan poyonya tempah rubber stamp nama sendiri. Senang tak payah susah-susah aku nak tulis nama cuma chop jer... poyo tak?? :P

Ulasan

  1. Rumah kakak pun setiap sorang anak ada satu cop siap dgn alamat, email dan no. telefon. Jadi tahulah mana satu buku dia punya walau sebenarnya bila yg membeli dah baca semua pun dapat baca juga...

    BalasPadam
  2. hahahaha... jom buat lagi satu yg ada design.. ;p

    BalasPadam
  3. wah hahahah..bestnyaaa...meh cop kat buku intan

    BalasPadam
  4. mudah utk dibawa kemana2 kan...

    BalasPadam
  5. huhuhu siap buat chop sendiri lagi tu!

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum kak lynn. nice gila! warna hijau pulak rubber stamp tu. sheila pernah gak terfikir nak buat. novel sheila banyak. risau gak orang pinjam tanak pulangkan keee ;p

    BalasPadam
  7. kelassss ko bah ada chop sendiri....nda payah susah2 tulis nama kan....hehe

    BalasPadam
  8. Baguslah RH siap ada rubber stamp tu... memang mudahlah kerja lepas ni :)

    BalasPadam
  9. dulu2 ada jugak,chop kat kad raya...lama2 anak dah 4...berjela panjangnya

    BalasPadam
  10. sampai gitu sekali yer. punyala M nak menulis yer.. hehehe

    BalasPadam
  11. wow..saya masih menulis nama..hihihi..feeling dia lain sket kot..

    BalasPadam
  12. Senang nak chop nama sendiri kan....:)

    BalasPadam
  13. ehh, macam menarik.nak buat jugak lah nanti..ihikkksss

    btw, jom jadi sponsor untuk mini GA by Miss Hearty
    http://heartylolipop.blogspot.com/2013/09/pencarian-sponsor-untuk-mini-giveaway.html

    BalasPadam
  14. hahaha.. terserlah jugak la kepoyoan tu.. tp lebih terserlah sikap malas nak menulis..hahahhahaa...

    BalasPadam
  15. Lenguh tangan menulis nama yeh RH...hehe...

    BalasPadam
  16. siyes? kalau dah minat, apa pun sanggup kan sis. cer tunjuk kat bos...ado? hahahaha

    BalasPadam
  17. anna pon nak buat jugak la lepas ni..

    BalasPadam
  18. memang poyo... tapi senangler kejekan...

    BalasPadam
  19. Hehehe...senang..cop nama sendiri..org nak curik pun segan...haha:)

    BalasPadam
  20. cewahhh siap tempah rubber stamp tu hikss

    BalasPadam
  21. hehe..senangkan, hasilnya pun cantik, sekata..

    BalasPadam
  22. Salam K.RH..

    eheheh..mane aci! cma nk kena buat jgk nih! ehehe...
    jadi mcm zizan dlm iklan kitkat tu.. cop aje..senang.. :p

    BalasPadam
  23. teringin jugak nak tempah satu, aritu tgk kat giant puchong, rm5 je...tapi tak tempah lagi..hehe

    BalasPadam
  24. poyoooo...duit terlebey tu...hihi

    BalasPadam
  25. Kite pun suka buat rubber stamp. Hamboi siap self ink lagi.

    BalasPadam
  26. waa.. bestnya camtu kak.. macam nak buattttt je ..hehehe

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Wajah baru kakak

Pulau Tioman

My 2nd run..