Isnin, 2 September 2013

Temankan adik...

Hari nie aku tak keje sebab temankan adik aku yang dari Johor ada interview di Kementerian Kesihatan Putrajaya. Pandai jugak aku tunjukkan jalan ke sini kat dia padahal aku bukanlah arif sangat jalan ke sini.. Hahaha rasa kelakar plak bila bawak adik g interview, yang adik aku malu-malu la sebab aku temankan dia. Ingat lagi kalau dulu MIL aku yang selalu teman aku pegi interview.. Apapun semoga ada rezeki buat adik aku nanti.

p/s: nak jugak keje gomen tapi umur terlebih sudah... :-)

16 ulasan:

Mia Kassim berkata...

Good luck untuk adik awak !!

TelingaBulat berkata...

gud luck jugak!

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam K.RH.

hihi..cma kalu masuk putrajaya kompom sesat..
semoga ada rezeki lulus interview tu nnti :)

Acik Erna berkata...

semoga ada rezeki..In Syaa Allah

Deqla Manjew berkata...

owhh... skrg ni ada kat putrajaya la ye? deqla pun keje sini la.. hihi.. good luck utknya.. moga ada rezeki keje gomen. =)

LydSunshine berkata...

adik ipar tu lelaki ke pompuan? Nape dia malu2? heheh.

RedRose berkata...

Interview??? tak suka! tak suka! kalau boleh tak nak pegi interview, nak terus dpt keje aje, boleh? ha ha ha

Miss Volvo berkata...

baiknya mil akak rajin temankan g itview huhuu

Liza Razak berkata...

good luck untuk adik sis :)

Ira berkata...

good luck!! mudah2an ada rezeki utk adk RH.. :)

eyeyou berkata...

RH ada waktu lg utk keje gomen selagi umur x capai 54 ley apply lg...

hainom OKje berkata...

Gud luck kat adik tu...kenyit mata je kat interviewer tu hehe

Kesuma Angsana berkata...

gd luck untuk yr adik yer....

QA's ~ mamapapa berkata...

inshaaAllah...ada rezeki utk adik tu nanti..berkat restu kakaknya :)

Nory Zoulkefle berkata...

mudah2an ada rezeki untuk adik akak...
nory pon teringin nak keje gomen, tapi takde rezeki lagi..
so, redha jela keje swasta..hehehe

Sya Mimie berkata...

goodluck.. rezeki ada dimana2.. :)

Catat Ulasan