Jumaat, 13 September 2013

Lega...

Alhamdulillah.... semalam hari terakhir kakak habis UPSR. Lega sangat cuma tunggu result nanti bulan 11. Aku percaya kakak dah buat sehabis baik apapun keputusan nanti aku terima. Cuma lepas nie tunggu keputusan permohonan untuk masuk asrama jerk. Sebenarnya berat hati aku nak lepaskan dia tinggal di asrama tapi itu yang dia nak aku terpaksa rela dalam paksa uhuhuhu...



p/s: hepi sangat sebab mak ngan abah datang KL harinie.. :D

33 ulasan:

izan mama mia berkata...

mg kakak dapat 5A..in shaa Allah

beta kupu berkata...

insya'....moga smuanya baik2 aja....sy pun ada anak buah upsr tahun ni

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam K.RH..
Alahmdulillah...tumpang legaaaa jgk.. :)
insyaAllah..buat yg terbaik mesti dpt hasil yg oshem!

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak lynn. alhamdullilah. adik bongsu sheila pun upsr. heeee lega kita, tinggal tunggu keputusan je :)

Rosmiza Ali berkata...

Semoga kakak lulus dengan cemerlang! Insha Allah.. =)
ZON PERMAISURI CHOMEL

Ema Johari berkata...

Mudah-mudahan kakak akan dapat result yg terbaik

Kakzakie berkata...

RK jgn tertinggal sebab kemasukan SBP biasa dah kena online tau. Kalau lambat alamat tak dapatlah. Biasa cikgu dah isikan selepas trial exam kan...

Tahun depan mulalah ada mak-anak berjurain airmata. Kakak dah lalui ni sedih bila dia masuk asrama sebulan sekali baru balik.

lizz berkata...

salam..
moga akak lulus ngan cemerlang yek...

Acik Erna berkata...

assalam ratu..anak acik dulu ye ye nak dok asrama..kena sebulan meraung nak balik..he he..rupanyakena kacau ngan budak2 besar

Nory Zoulkefle berkata...

semoga kakak dpt result cemerlang nanti...insyaALLAH..

LydSunshine berkata...

Kalo dia sendiri yg nak, maksudnya dia boleh handle insyaALlah.

faraherda.razalan berkata...

Moga dpt result yg baik ye kakak? Heheheheh...

=D

Sape tak hepi klu org tua dtg umah kite kan?

eyeyou berkata...

moga anak2 kita berjaya dunia dan akhirat....in shaa Allah...

Deqla Manjew berkata...

dorang lagi la lega kan.. ank buah deqla pun upsr gak.. lps ni berdebar tgu result pulak kan..

~Kak Nah Backyard (^_^)~ berkata...

muga2 kakak lulus dengan cemerlang n berjaya ke asrama penuh..insyaAllah =)

:: Cik Viva :: berkata...

Semoga kakak dapat 5A ye..in shaa Allah

MulutPayau berkata...

Semoga kakak mendapat keputusan yg cemerlang....

BUNDA a.k.a KN berkata...

Alhamdulillah, biasalah tu...selalu nya anak2 ambil peperiksaan mak yg terlebih gabra..

Ira berkata...

alhamdulillah.. lega da kan..
merdeka la kakak ye..hehe..
semoga kakak dapat keputusan yg cemerlang dalam UPSR.

adyna berkata...

Alhamdulillah Mak lg risau dari anak kan ;)

QueeN TerataI berkata...

Alhamdulillah kakak UPSR yer.. moga mendapat keputusan yg cemerlang yer

AyueJean AJ berkata...

Semoga dapat keputusan yang cemerlang... =D

ummiross berkata...

Alhamdulillah..lega kan setiap kali anak lepas menghadapi peperiksaan besar. InsyaAllah moga result yang cemerlang.

::EIDA:: berkata...

yeayy! merdeka lah dia.. hehehheheee.. moga moga keputusan nya cemerlang ye kak.. ;)

aTieYusof Family berkata...

InsyaAllah kakak akan berjaya..amin! :)

εïзmummyHazaεïз berkata...

moga berjaya, ameennn...

bunga_rose berkata...

tahun ni ada 2 anak sedara yang amik UPSR, harap2 semua calon dapat keputusan cemerlang kan..

Hatimi Tahirruddin berkata...

good luck kepada kakak...

QA's ~ mamapapa berkata...

alhamdulillah....dh berusaha sedaya upaya..skg tggl tawakkal dan berdoa :)

hainom OKje berkata...

Belum lega lagi tu RH....lega sementara hehe.... Sok nak keluar result menggigil jugak tu!

Ibu Lala berkata...

Mudah mudahan berjaya. Aa la x sampai hati nak lepaskan anak masuk asrama kan. Sy pun x tau nak bagi anak masuk asrama ke x bila dah sampai masa nanti.

hainom OKje berkata...

Belum lega lagi tu RH....lega sementara hehe.... Sok nak keluar result menggigil jugak tu!

Sya Mimie berkata...

lega sangat2 ye kak.. :)
insyaAllah, ank akk msti buat yang terbaik..

Catat Ulasan