Lega...

Alhamdulillah.... semalam hari terakhir kakak habis UPSR. Lega sangat cuma tunggu result nanti bulan 11. Aku percaya kakak dah buat sehabis baik apapun keputusan nanti aku terima. Cuma lepas nie tunggu keputusan permohonan untuk masuk asrama jerk. Sebenarnya berat hati aku nak lepaskan dia tinggal di asrama tapi itu yang dia nak aku terpaksa rela dalam paksa uhuhuhu...



p/s: hepi sangat sebab mak ngan abah datang KL harinie.. :D

Ulasan

  1. mg kakak dapat 5A..in shaa Allah

    BalasPadam
  2. insya'....moga smuanya baik2 aja....sy pun ada anak buah upsr tahun ni

    BalasPadam
  3. Salam K.RH..
    Alahmdulillah...tumpang legaaaa jgk.. :)
    insyaAllah..buat yg terbaik mesti dpt hasil yg oshem!

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum kak lynn. alhamdullilah. adik bongsu sheila pun upsr. heeee lega kita, tinggal tunggu keputusan je :)

    BalasPadam
  5. Semoga kakak lulus dengan cemerlang! Insha Allah.. =)
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    BalasPadam
  6. Mudah-mudahan kakak akan dapat result yg terbaik

    BalasPadam
  7. RK jgn tertinggal sebab kemasukan SBP biasa dah kena online tau. Kalau lambat alamat tak dapatlah. Biasa cikgu dah isikan selepas trial exam kan...

    Tahun depan mulalah ada mak-anak berjurain airmata. Kakak dah lalui ni sedih bila dia masuk asrama sebulan sekali baru balik.

    BalasPadam
  8. salam..
    moga akak lulus ngan cemerlang yek...

    BalasPadam
  9. assalam ratu..anak acik dulu ye ye nak dok asrama..kena sebulan meraung nak balik..he he..rupanyakena kacau ngan budak2 besar

    BalasPadam
  10. semoga kakak dpt result cemerlang nanti...insyaALLAH..

    BalasPadam
  11. Kalo dia sendiri yg nak, maksudnya dia boleh handle insyaALlah.

    BalasPadam
  12. Moga dpt result yg baik ye kakak? Heheheheh...

    =D

    Sape tak hepi klu org tua dtg umah kite kan?

    BalasPadam
  13. moga anak2 kita berjaya dunia dan akhirat....in shaa Allah...

    BalasPadam
  14. dorang lagi la lega kan.. ank buah deqla pun upsr gak.. lps ni berdebar tgu result pulak kan..

    BalasPadam
  15. muga2 kakak lulus dengan cemerlang n berjaya ke asrama penuh..insyaAllah =)

    BalasPadam
  16. Semoga kakak dapat 5A ye..in shaa Allah

    BalasPadam
  17. Semoga kakak mendapat keputusan yg cemerlang....

    BalasPadam
  18. Alhamdulillah, biasalah tu...selalu nya anak2 ambil peperiksaan mak yg terlebih gabra..

    BalasPadam
  19. alhamdulillah.. lega da kan..
    merdeka la kakak ye..hehe..
    semoga kakak dapat keputusan yg cemerlang dalam UPSR.

    BalasPadam
  20. Alhamdulillah Mak lg risau dari anak kan ;)

    BalasPadam
  21. Alhamdulillah kakak UPSR yer.. moga mendapat keputusan yg cemerlang yer

    BalasPadam
  22. Semoga dapat keputusan yang cemerlang... =D

    BalasPadam
  23. Alhamdulillah..lega kan setiap kali anak lepas menghadapi peperiksaan besar. InsyaAllah moga result yang cemerlang.

    BalasPadam
  24. yeayy! merdeka lah dia.. hehehheheee.. moga moga keputusan nya cemerlang ye kak.. ;)

    BalasPadam
  25. InsyaAllah kakak akan berjaya..amin! :)

    BalasPadam
  26. tahun ni ada 2 anak sedara yang amik UPSR, harap2 semua calon dapat keputusan cemerlang kan..

    BalasPadam
  27. alhamdulillah....dh berusaha sedaya upaya..skg tggl tawakkal dan berdoa :)

    BalasPadam
  28. Belum lega lagi tu RH....lega sementara hehe.... Sok nak keluar result menggigil jugak tu!

    BalasPadam
  29. Mudah mudahan berjaya. Aa la x sampai hati nak lepaskan anak masuk asrama kan. Sy pun x tau nak bagi anak masuk asrama ke x bila dah sampai masa nanti.

    BalasPadam
  30. Belum lega lagi tu RH....lega sementara hehe.... Sok nak keluar result menggigil jugak tu!

    BalasPadam
  31. lega sangat2 ye kak.. :)
    insyaAllah, ank akk msti buat yang terbaik..

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Wajah baru kakak

Pulau Tioman

My 2nd run..