Rabu, 13 November 2013

WW - Nervous


Esok result UPSR keluar aku sebagai ibu yang terlebih nervous..uhuhuhu

22 ulasan:

TelingaBulat berkata...

semoga anak akak dapat keputusan y baik.insya allah

Masni Syafie berkata...

InsyaAllah...keptusan yang baik dan memuaskan....

ummiross berkata...

hihi..tersenyum ummi tengok gambar kartun tu.Ummi masa anak2 sekolah dulu pun selalu nervous tiap kali tunggu result anak2.
InsyaAllah, moga Allah berikan yang terbaik buat anak RH ye..

yan's cottage berkata...

sabar2....jangan nervous sangat....insyaallah.....lulus cemerlang lah tu....

Dee berkata...

insyaallah..ok punya result anak tu..jgn risau sgt..

Deqla Manjew berkata...

cpt je kan..rasa mcm dorg baru amek upsr jer...hihi.. in shaa Allah result mesti bgs punya tu..

Kesuma Angsana berkata...

In Shaa Allah doakan yg terbaik yer

faraherda.razalan berkata...

Tak yah nervous. Mst okeh punye. Heheheheheh!

aTieYusof Family berkata...

InsyaAllah akan berjaya... hihi...jgn nervous...:)

Queen Teratai berkata...

insyaAllah anak akak berjaya tu...

Mia Kassim berkata...

Memang gitu tu moy, anak yang nak ambik result kita yang panik.....hehehe
Semoga mendapat result yang cemerlang!

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam K.RH..

huhu..cma pulak yg rase debar..
insyaAllah..semoga result kakak spt yg diharapkan :)

Acik Erna berkata...

in syaa allah ratu..sabar menanti hari esok ye

~Kak Nah Backyard (^_^)~ berkata...

in syaa Allah.. muga result kakak boleh membahagiakan mamanya =)

Mas Zull berkata...

assalamualaikum ...semoga mendapat keputusan yg baik nanti...;)

nurbijen berkata...

Insya Allah, moga dapat result yang baik :)

hainom OKje berkata...

RH....okje pun tumpang ngeri jugak ni....hehe

Sweetie berkata...

Anak yang ambik periksa dan nak ambik keputusan.... hehe mak pula yang nervous... Rilex Ratu.... insyaAllah!

LydSunshine berkata...

hahahah... kelakar je gmbr tu.

QasehnyaRania berkata...

so mcm mana result kaka RH :-)

wantie berkata...

tak kisah exam apa seklaipun jadi ibu sentiasa nervers bila anak sit exam nervers cara dorang nak sit exam. bila result kuaq nevers kot tu pulak.

naluri keibuan tu ..

Wirda Amir berkata...

Debaran dahpun berakhir...kejayaan dahpun diperolehi...alhamdulillah...tahniah sekali lg....

Catat Ulasan