WW - Nervous


Esok result UPSR keluar aku sebagai ibu yang terlebih nervous..uhuhuhu

Ulasan

  1. semoga anak akak dapat keputusan y baik.insya allah

    BalasPadam
  2. InsyaAllah...keptusan yang baik dan memuaskan....

    BalasPadam
  3. hihi..tersenyum ummi tengok gambar kartun tu.Ummi masa anak2 sekolah dulu pun selalu nervous tiap kali tunggu result anak2.
    InsyaAllah, moga Allah berikan yang terbaik buat anak RH ye..

    BalasPadam
  4. sabar2....jangan nervous sangat....insyaallah.....lulus cemerlang lah tu....

    BalasPadam
  5. insyaallah..ok punya result anak tu..jgn risau sgt..

    BalasPadam
  6. cpt je kan..rasa mcm dorg baru amek upsr jer...hihi.. in shaa Allah result mesti bgs punya tu..

    BalasPadam
  7. In Shaa Allah doakan yg terbaik yer

    BalasPadam
  8. Tak yah nervous. Mst okeh punye. Heheheheheh!

    BalasPadam
  9. InsyaAllah akan berjaya... hihi...jgn nervous...:)

    BalasPadam
  10. insyaAllah anak akak berjaya tu...

    BalasPadam
  11. Memang gitu tu moy, anak yang nak ambik result kita yang panik.....hehehe
    Semoga mendapat result yang cemerlang!

    BalasPadam
  12. Salam K.RH..

    huhu..cma pulak yg rase debar..
    insyaAllah..semoga result kakak spt yg diharapkan :)

    BalasPadam
  13. in syaa allah ratu..sabar menanti hari esok ye

    BalasPadam
  14. in syaa Allah.. muga result kakak boleh membahagiakan mamanya =)

    BalasPadam
  15. assalamualaikum ...semoga mendapat keputusan yg baik nanti...;)

    BalasPadam
  16. Insya Allah, moga dapat result yang baik :)

    BalasPadam
  17. RH....okje pun tumpang ngeri jugak ni....hehe

    BalasPadam
  18. Anak yang ambik periksa dan nak ambik keputusan.... hehe mak pula yang nervous... Rilex Ratu.... insyaAllah!

    BalasPadam
  19. hahahah... kelakar je gmbr tu.

    BalasPadam
  20. tak kisah exam apa seklaipun jadi ibu sentiasa nervers bila anak sit exam nervers cara dorang nak sit exam. bila result kuaq nevers kot tu pulak.

    naluri keibuan tu ..

    BalasPadam
  21. Debaran dahpun berakhir...kejayaan dahpun diperolehi...alhamdulillah...tahniah sekali lg....

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Wajah baru kakak

Pulau Tioman

My 2nd run..