Selasa, 19 November 2013

Hari Anugerah Cemerlang




Hari Sabtu yang lepas aku ke sekolah kakak sebab ada Majlis Hari Anugerah Cemerlang. Ada penyampaian hadiah untuk semua murid Sekolah Kebangsaan Bandar Baru Sentul. Acara tersebut bermula seawal jam 8.00 pagi hingga 1.00 tengahari. Alhamdulillah ramai ibu bapa yang hadir memeriahkan majlis. Semua murid Tahun 6 yang dapat 5A diberi trofi dan wang tunai sebanyak RM50.00 oleh pihak sekolah. 

Bukan senang aku nak ajak kakak bergambar, sememangnya dialah anak yang paling tidak suka bergambar. Jenuh aku paksa haritu nasib baik nak jugak dia bergambar. Apa yang pasti aku dan hubby orang yang paling over sekali bila bergambar haritu...kihkihkih


p/s: Semoga Allah permudahkan urusanku.. Amin


37 ulasan:

Tina Othman berkata...

Tahniah, bestnya dpt intensif dari sekolah

umi alya berkata...

tahniah 'kakak'

faraherda.razalan berkata...

Eh ,kakak...nak sama tinggi dgn ayahnye. Hehehehe....

TelingaBulat berkata...

wahhtahniahh yeee... ;)

eyeyou berkata...

alhamdulillah..tahniah kakak nabilah...selamat maju jaya pada masa akan datang...

Kakzakie berkata...

Rasa bahagianya hingga nak tidur pun boleh senyum kan bila anak kita berjaya.

Tahniah buat kak Nabilla dari auntie..

Sweetie berkata...

Besar tinggi si kakak ni ya Ratu... kat nak sama tinggi abahnya.

hainom OKje berkata...

Comel kakak....muka comel pun tak suka bergambar ye kak....
Semoga kakak akan terus berjaya....dah apply boarding school ke RH

aTieYusof Family berkata...

seronoknya kakak terima hadiahkan?? tahniah sekali lg kakak..tumpang bangga tau...:):)

wantie berkata...

comel nye anak dara kamu. dah baca entry tetiba rasa sebak kegembiraan. kalau la anak sendiri yang merangkul kejayaan tu kan..

Moga kakak terus berjaya di masa mendatang.

LydSunshine berkata...

mak ayah haruslah over. Hehe... kalau saya pon over sebab hepi anak dapat 5 A. Tahniah ye utk kakak,

Time Traveller berkata...

Moga kakak akan terus maju dan cemerlang dalam pelajaran hingga ke manara gading amin :D

Queen Teratai berkata...

tahniah2.. banggakan anak naik atas pentas terima anugerah...

Nazayiena Ayiena berkata...

Tahniah buat kakak dpt keputusan cemerlang.

Cho Zila berkata...

comeljer kakak yerk.. tahniah untuk kejayaan teruskan usaha

ummiross berkata...

Kakak comel, macam mak dia juga, hehe..
Tahniah lagi sekali ye.

mama3heroo berkata...

salam..wah..tahniah ye dpt 5A..

Kesuma Angsana berkata...

tahniah yer kakak.. tumpang bangga sama!

Acik Erna berkata...

tahniah kakak

izan mama mia berkata...

tahniah..wah dah anak dara dah anaknya...thn depan dh sekolah menengah yew

Sylarius Yusof berkata...

Pemalu sangat agaknya, tu yang segan nak bergambor. Hehe

Deqla Manjew berkata...

terbaiklah... tahniah sekali lagi yer kakak...

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Tahniah kakak ... Bestnya dapat duit lagi selain trophi tu ye :)

wanariahamiza berkata...

Tahniah. :)

yan's cottage berkata...

tahniah....ye...kakak moga terus berjaya.....

nurbijen berkata...

Tahniah kakak… Insya Allah, moga dipermudahkan urusan… amin

QasehnyaRania berkata...

sis tinggal area sentul ke?
sy ada pergi berubat area sna hari tu.

tahniah kakak :-)

MulutPayau berkata...

tahniah sekali lagi utk kakak...
semoga terus berjaya...

QA's ~ mamapapa berkata...

tahniah,kakak :)

mama aryan berkata...

tahniah buat kakak..comey je dia

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam K.RH..

COmelnye kakak.. :)
alhamdulillah..tahniah atas kejayaan kakak yer :)
insyaaAllah..semoga dipermudakan segala urusan :)

Masya berkata...

tahniah.. bua inspirasi kat adk².. oklah tu mujur makan dipujuk.. blh buat kenangan..

Nory Zoulkefle berkata...

tahniahhh....
dah besar dah anak dara akak yer...

::EIDA:: berkata...

huwaaa dah besar dah die.. agak2 same besar ngan akak tak?? akak kan kecik omel jewww. hehehhee

QasehnyaRania berkata...

singggah isnin

intanfirdaus247 berkata...

tahniah kakak..cantiknya ank dara lin nih

Nora Karim berkata...

tahniah kakak... moga lebih cemerlang di masa depan... :D

Catat Ulasan