Hari Anugerah Cemerlang




Hari Sabtu yang lepas aku ke sekolah kakak sebab ada Majlis Hari Anugerah Cemerlang. Ada penyampaian hadiah untuk semua murid Sekolah Kebangsaan Bandar Baru Sentul. Acara tersebut bermula seawal jam 8.00 pagi hingga 1.00 tengahari. Alhamdulillah ramai ibu bapa yang hadir memeriahkan majlis. Semua murid Tahun 6 yang dapat 5A diberi trofi dan wang tunai sebanyak RM50.00 oleh pihak sekolah. 

Bukan senang aku nak ajak kakak bergambar, sememangnya dialah anak yang paling tidak suka bergambar. Jenuh aku paksa haritu nasib baik nak jugak dia bergambar. Apa yang pasti aku dan hubby orang yang paling over sekali bila bergambar haritu...kihkihkih


p/s: Semoga Allah permudahkan urusanku.. Amin


Ulasan

  1. Tahniah, bestnya dpt intensif dari sekolah

    BalasPadam
  2. Eh ,kakak...nak sama tinggi dgn ayahnye. Hehehehe....

    BalasPadam
  3. alhamdulillah..tahniah kakak nabilah...selamat maju jaya pada masa akan datang...

    BalasPadam
  4. Rasa bahagianya hingga nak tidur pun boleh senyum kan bila anak kita berjaya.

    Tahniah buat kak Nabilla dari auntie..

    BalasPadam
  5. Besar tinggi si kakak ni ya Ratu... kat nak sama tinggi abahnya.

    BalasPadam
  6. Comel kakak....muka comel pun tak suka bergambar ye kak....
    Semoga kakak akan terus berjaya....dah apply boarding school ke RH

    BalasPadam
  7. seronoknya kakak terima hadiahkan?? tahniah sekali lg kakak..tumpang bangga tau...:):)

    BalasPadam
  8. comel nye anak dara kamu. dah baca entry tetiba rasa sebak kegembiraan. kalau la anak sendiri yang merangkul kejayaan tu kan..

    Moga kakak terus berjaya di masa mendatang.

    BalasPadam
  9. mak ayah haruslah over. Hehe... kalau saya pon over sebab hepi anak dapat 5 A. Tahniah ye utk kakak,

    BalasPadam
  10. Moga kakak akan terus maju dan cemerlang dalam pelajaran hingga ke manara gading amin :D

    BalasPadam
  11. tahniah2.. banggakan anak naik atas pentas terima anugerah...

    BalasPadam
  12. Tahniah buat kakak dpt keputusan cemerlang.

    BalasPadam
  13. comeljer kakak yerk.. tahniah untuk kejayaan teruskan usaha

    BalasPadam
  14. Kakak comel, macam mak dia juga, hehe..
    Tahniah lagi sekali ye.

    BalasPadam
  15. salam..wah..tahniah ye dpt 5A..

    BalasPadam
  16. tahniah yer kakak.. tumpang bangga sama!

    BalasPadam
  17. tahniah..wah dah anak dara dah anaknya...thn depan dh sekolah menengah yew

    BalasPadam
  18. Pemalu sangat agaknya, tu yang segan nak bergambor. Hehe

    BalasPadam
  19. terbaiklah... tahniah sekali lagi yer kakak...

    BalasPadam
  20. Tahniah kakak ... Bestnya dapat duit lagi selain trophi tu ye :)

    BalasPadam
  21. tahniah....ye...kakak moga terus berjaya.....

    BalasPadam
  22. Tahniah kakak… Insya Allah, moga dipermudahkan urusan… amin

    BalasPadam
  23. sis tinggal area sentul ke?
    sy ada pergi berubat area sna hari tu.

    tahniah kakak :-)

    BalasPadam
  24. tahniah sekali lagi utk kakak...
    semoga terus berjaya...

    BalasPadam
  25. tahniah buat kakak..comey je dia

    BalasPadam
  26. salam K.RH..

    COmelnye kakak.. :)
    alhamdulillah..tahniah atas kejayaan kakak yer :)
    insyaaAllah..semoga dipermudakan segala urusan :)

    BalasPadam
  27. tahniah.. bua inspirasi kat adk².. oklah tu mujur makan dipujuk.. blh buat kenangan..

    BalasPadam
  28. tahniahhh....
    dah besar dah anak dara akak yer...

    BalasPadam
  29. huwaaa dah besar dah die.. agak2 same besar ngan akak tak?? akak kan kecik omel jewww. hehehhee

    BalasPadam
  30. tahniah kakak..cantiknya ank dara lin nih

    BalasPadam
  31. tahniah kakak... moga lebih cemerlang di masa depan... :D

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Pulau Tioman

Wajah baru kakak

My 2nd run..