Potong kek aje...


Semalam aku tak bawak Abang ke mana-mana pun memandangkan dia pun masih belum baik sepenuhnya. Nak beli macam-macam pun MIL masak lauk banyak semalam. Jadi semalam buat acara potong kek jerk untuk Abang. Nak kuar celebrate tunggu hari Sabtu. Abang dengan tak larat tu aku paksa jugak bergambar hihihi...zalim erk. 


p/s: Terima kasih atas ucapan hari lahir utk Abang yg kwn2 ucapkan.. :)

Ulasan

  1. happy birthday abang..semoga menjadi anak yang solleh

    BalasPadam
  2. Aiman ni lembut wajahnya walau demam tetap hensem.. Dapat potong kek dulu sementara tunggu betul-betul sihat..

    BalasPadam
  3. mlm ni rayyan pula potong kek.. :)

    BalasPadam
  4. ASSALAM..
    HEPI BESDAY ABANG.. MOGA SIHAT DAN JADI ANAK YG SOLEH.,AMINNNNNN

    BalasPadam
  5. ada kek...cepat baik ni kan aiman..

    BalasPadam
  6. yg penting ingatah kita itukan !

    BalasPadam
  7. Hepi besday buat abg semoga sihat selalu.

    BalasPadam
  8. happy birthday buat "abg" .. moga cepat2 sihat ^^

    BalasPadam
  9. mg cpt baik yer besday boy nk g celebrate kat mana tuu xnak ajak aunty izan sekali ker..hahah

    BalasPadam
  10. wah! nampak sedap kek abg tu..mesti best makan ramai2...:)

    BalasPadam
  11. Sama2. Kadang2 celebrate yg paling simple tu lebih sweet berbanding majlis gempak2.

    BalasPadam
  12. Seedapnya kek tu. Tak sihat pon masih blh senyum lagi.

    BalasPadam
  13. seronok abang dapat potong kek :)
    Happy belated birthday...

    BalasPadam
  14. happy belated birthday abang. takpe, tak larat tapi still boleh senyum, kira gagah jugak la tu. :)

    BalasPadam
  15. Setiap kali bila beli kek bezday ni.....takut tak habiskan RH.....rumah okjelah, tak tau pulak rumah RH...

    BalasPadam
  16. alahai... tak sihat ya... barakallahufiq abang...moga panjang umur dan dimurahkan rezeki... Amin...

    BalasPadam
  17. lama menyepi lps potong kek... saling mengingati itu yg penting potong kek pun dah kira meriah tu.. moga cepat sembuhnya..

    BalasPadam
  18. salam K.RH..
    Sedapnyee kek..
    hihi..
    alhamdulillah.. ceria je senyuman abg.. :)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Wajah baru kakak

Pulau Tioman

My 2nd run..