Khamis, 24 Oktober 2013

Potong kek aje...


Semalam aku tak bawak Abang ke mana-mana pun memandangkan dia pun masih belum baik sepenuhnya. Nak beli macam-macam pun MIL masak lauk banyak semalam. Jadi semalam buat acara potong kek jerk untuk Abang. Nak kuar celebrate tunggu hari Sabtu. Abang dengan tak larat tu aku paksa jugak bergambar hihihi...zalim erk. 


p/s: Terima kasih atas ucapan hari lahir utk Abang yg kwn2 ucapkan.. :)

23 ulasan:

Acik Erna berkata...

happy birthday abang..semoga menjadi anak yang solleh

Kakzakie berkata...

Aiman ni lembut wajahnya walau demam tetap hensem.. Dapat potong kek dulu sementara tunggu betul-betul sihat..

Just berkata...

mlm ni rayyan pula potong kek.. :)

TelingaBulat berkata...

happy bestday adik ;)

JaSSNaNi berkata...

ASSALAM..
HEPI BESDAY ABANG.. MOGA SIHAT DAN JADI ANAK YG SOLEH.,AMINNNNNN

Qhaifa Nur berkata...

ada kek...cepat baik ni kan aiman..

Kesuma Angsana berkata...

yg penting ingatah kita itukan !

Nazayiena Ayiena berkata...

Hepi besday buat abg semoga sihat selalu.

Salma Tayo berkata...

sanah helwah abang!

yana aina berkata...

happy birthday buat "abg" .. moga cepat2 sihat ^^

izan mama mia berkata...

mg cpt baik yer besday boy nk g celebrate kat mana tuu xnak ajak aunty izan sekali ker..hahah

aTieYusof Family berkata...

wah! nampak sedap kek abg tu..mesti best makan ramai2...:)

Deqla Manjew berkata...

comei kek tu.. hbb abg! ;)

LydSunshine berkata...

Sama2. Kadang2 celebrate yg paling simple tu lebih sweet berbanding majlis gempak2.

Fiza Rahman berkata...

Seedapnya kek tu. Tak sihat pon masih blh senyum lagi.

Tukang Karut berkata...

sama la kita...huhu

nurbijen berkata...

seronok abang dapat potong kek :)
Happy belated birthday...

RedRose berkata...

happy belated birthday abang. takpe, tak larat tapi still boleh senyum, kira gagah jugak la tu. :)

hainom OKje berkata...

Setiap kali bila beli kek bezday ni.....takut tak habiskan RH.....rumah okjelah, tak tau pulak rumah RH...

Nora Karim berkata...

alahai... tak sihat ya... barakallahufiq abang...moga panjang umur dan dimurahkan rezeki... Amin...

QasehnyaRania berkata...

dapnya kalau mak masak kan ;)

Masya berkata...

lama menyepi lps potong kek... saling mengingati itu yg penting potong kek pun dah kira meriah tu.. moga cepat sembuhnya..

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam K.RH..
Sedapnyee kek..
hihi..
alhamdulillah.. ceria je senyuman abg.. :)

Catat Ulasan