Berjayakah dia...

Sekarang nie hubby aku berazam untuk menaikkan berat badan. Hari tu aku mintak BIL belikan susu yang boleh menaikkan berat badan. Hari pertama minum aku terbancuh overdose kat hubby sampai cirit birit jadinya hahahaha.... then hari ke 2 minum okey takde masalah. Komen hubby katanya perut sentiasa lapar, oklah kan petanda baik tu. Targetnya nak naikkan berat badan dulu then baru nak ke gym. Hubby aku cakap kalau tak dapat badan macam Aaron Aziz dapat macam Adi Putra pun okeylah hahahaha... Okey aku harap dia berjaya! Sekarang nie tambah lagi satu keje aku, selalu buat susu untuk anak jerk sekarang nie dengan papanya jugak aku bancuh :P


p/s: agak-agak dari 51kg nak ke 65kg bape lama agaknya kan? :D

Ulasan

  1. assalam ratu..kalau acik nak naik..cukup senang..nak turun susah sangat..tak turun2

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum kak lynn. wahhh nak gemuk yaa. Hadi nak kurus. hehehhee good luck tau !

    BalasPadam
  3. all the best buat somi ye.. Yang Mak Dara pulak skrg tgh gigih nak turunkan berat badan hehe

    BalasPadam
  4. good luck to ur hubby gak kak...nk cpt turun jgn mkn nasi je sng

    BalasPadam
  5. Sy doakan en.somi awak berjaya dpt badan idaman. Heheheheh!

    BalasPadam
  6. Tapi kalau tengok (gambar) macam tak sangka 51kg aje ye. Lebih ringan dari kakak tu aduhai bestnya kalau berat itu utk kakak..

    Tengoklah kalau sebulan ini naik berapa kg dah tu tahulah bila boleh capai target 65kg..

    BalasPadam
  7. Bestnyakan RH orang yg kurus ni....nak gemuk makan je apa yg lalu depan mata hehe

    BalasPadam
  8. nak naikkan berat badan pun bukan jalan yg mudahkan kak...

    BalasPadam
  9. harap2nya berjaya lah ya hubby RH... hubby sy plak sibuk nak kuruskan badan skrg..perut dah boncit...hahaa

    BalasPadam
  10. erk... azam aku nak turunkan berat tak pernah kesampaian...

    BalasPadam
  11. 51kg jer? kurusnya... queen ni dr dulu nak naikkn berat badan tp x berjaya... kalau nk merasa bert tunggulah pregnant.. lps tu turunlah semula jd 45kg.. hehehe

    BalasPadam
  12. moga berjaya..tp syoklah badan tak naik..makan byk mana pun tak kisah..kita ni smpi bersekat-sekat makan..

    BalasPadam
  13. RH..ummi dulu masa muda2 kurus sangat2, apa je orang bagi tips nak gemuk ummi ikut, tapi tak juga gemuk2. Tapi bila dah opt, masa rehat banyak kat rumah, menjadi-jadi pula naik berat badan ni.
    InsyaAllah sekarang dah banyak produk boleh cuba kan, moga suami RH dapat mencapai berat idaman, seperti idolanya Aaron Aziz/Adi Putra..hehe..

    BalasPadam
  14. huhuhu..moga berjaya! teman pun tengah usaha nak gemok.. jangan bila dah naik jenuh nak kasi turun lak.. hik3

    BalasPadam
  15. aduhhhh...kita ne nak turunkn berat sentiasa x berjaya...napsu nk makan sentiasa terbukakkk...:(

    BalasPadam
  16. eiii, jeles je tgk org nak naikkan berat badan...yg saya ni, sibuk nak kuruskan berat, tapi x jugak berjaya...


    harap hubby akak berjaya...

    BalasPadam
  17. salam. semoga husband akak akan dapat berat yang ideal. yang penting usaha berterusan. mungkin boleh follow blog sususejat.com kat situ ada banyak tips.

    BalasPadam
  18. Insya Allah, semoga berjaya...

    BalasPadam
  19. Jelesnya.. org nak kuruskan badan, dia plak nak naikkan badan.

    *buat susu utk papa letak dlm botol tak? hehe.

    BalasPadam
  20. ratu hatiku.. kite ni nak kurus2, tapi xkurus2, huhuu

    BalasPadam
  21. Assalammualaikum.. moga harapan hubby nak turun berjaya k. insaallah boleh tough badan kalau selalu gi gym...

    mselim3

    BalasPadam
  22. kalau minum susu penambah berat badan, dalam 6-10 tin baru ada kesan..

    BalasPadam
  23. ala syiok nak beratkan badan.. akakni nak kurangkan berat badan punyalah payah...

    BalasPadam
  24. ish sush jugak tu kaknak naikkn berat kalau memng jenis yang susah nak naik..

    BalasPadam
  25. yg suami saya nk turunkan berat bdan hihi suami akak nk naik

    BalasPadam
  26. deqla pun nak tambah berat badan.. hihi..

    BalasPadam
  27. hahah..semoga hubby lin berjaya …husband intan x leh da naik berat badan sebab dia mkn byk tp mmg x naik..mungkin dulu buang tiroid tu..
    lin sihat ka? maaf ya lama intan x bw

    BalasPadam
  28. kak...mak saya dulu kurrrussss sgt...dia amalkn petua minum air rebusan beras utk tmbh berat...mmg sukses :))

    BalasPadam
  29. suami sy nak kurus..
    utk papa bancuh susu dlm cwan atau botol.kikiki

    BalasPadam
  30. salam K.RH..
    terbalik case la pulak kiter..hubby cma jenuh nk turunkan berat.. hubby akak nk tambah berat..hehe.. semoga berjaya hendaknye :)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Pulau Tioman

Wajah baru kakak

My 2nd run..