4 tahun sudah....


Alhamdulillah...hari nie genap Muhammad Arfan Aqeef 4 tahun.  Macam-macam kerenah anak mama yang sorang nie, dialah yang paling manja sekali dan yang pandai amik hati. Mama doakan semoga anak mama menjadi anak yang soleh. Semoga berjaya di dunia & akhirat. Amin.... 

p/s: suka dapat basikal baru smpai bawak masuk dalam bilik.

Ulasan

  1. kejap je masa berlalu, dah empat tahun. jap lagi dah masuk skolah rendah, pastu skolah menengah then universiti.

    BalasPadam
  2. selamat ulang tahun Arfan Aqeef.....
    moga panjang umur & jadi anak yg soleh Amin......

    BalasPadam
  3. happy birthday Muhammad Arfan Aqeef, moga Allah mengurniakan segala yang terbaik buat Arfan dunia dan akhirat.

    BalasPadam
  4. Happy buffday Aqeef!!! Be a good boy ok! :)

    BalasPadam
  5. Happy Birthday! buat your son.

    BalasPadam
  6. Happy birthday Muhammad Arfan sayang... best ye dapat basikal baru. Jgn ride laju-laju tau...

    BalasPadam
  7. happy birthday Arfan.. yela sebaya plak anak kita yer.. lahir pun bulan yg sama.. anak queen tu pun manja gak tau.. mmg anak2 yg lahir bln oktober ni manja2kan...

    BalasPadam
  8. happy birthday hero! rajin2 tolong mama ye. he he

    BalasPadam
  9. Hepy besday si kecikk.. heee.. kejap jea dah beso kan.. alhamdulillah..

    BalasPadam
  10. selamat hari lahir Arfan..
    Moga sentiasa sihat dan kuat dalam menjalani kehidupan seharian.. ;)

    BalasPadam
  11. babamnya arfan masa baby..hihi.. x sgka dah 4 tahun.. cpt kan masa berlalu.. selmt hari lahir arfan.. ;)

    BalasPadam
  12. Selamat Ulangtahun yg ke4 Arfan Aqeef.... semoga menjadi anak yg soleh yer =)

    BalasPadam
  13. hepi besday aqeef...be a gud boy!!

    BalasPadam
  14. hahaha..lawak la.bawa basikal sampai masuk bilik. sib baik tak tido ngan basikal tu.

    Happy b'day.. be a good boy k

    BalasPadam
  15. Selamat ulang Tahun buat Arfan..moga menjadi anak yang soleh & bijak..

    BalasPadam
  16. alhamdulillah
    semoga panjang umur dan di murahkan rezeki selalu
    dan menjadi anak yg soleh buat ibu dana yaj ye
    salam perkenalan dari ida
    jemput singgah blog ida ye
    umielman.blogspot.com
    dah follow blog ni no293

    BalasPadam
  17. Selamat Hari Lahir Aqeef... moga membesar jadi anak yg soleh..amin! :)

    BalasPadam
  18. Assalamualaikum kak lynn. alhamdullilah. semoga aqeef membesar dengan sihat dan jadi anak yang soleh pada keluarga dan berjaya dalam hidup, insyallah :)

    BalasPadam
  19. yeayyyyy!!!happy 4th brithday aqeef :)))

    BalasPadam
  20. wahh dah bsar anak akak..moga jadi anak yg soleh ya ;-)

    BalasPadam
  21. Happy besday. Sebaya dgn anak auntie.

    BalasPadam
  22. HEPY BEZDAY arfan... moga doa mama dimakbulkan....
    Wah dapat hadiah basikal yeh? Nenek bagi hadiah apa pulak?

    BalasPadam
  23. HBB Aqeef....moga membesar jd anak soleh yer

    BalasPadam
  24. Alhamdulillah..Happy belated birthday sayang..smeoga menjadi ank yg soleh dan berjaya dunia akhirat,,.amin

    BalasPadam
  25. seronoknya tgk anak2 member blogger meningkat besar.
    doakan utk saya ye

    BalasPadam
  26. salam k.RH...
    ALhamdulillah..
    happy belated birthday Muhammad Arfan Aqeef... :)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Pulau Tioman

Wajah baru kakak

My 2nd run..