WW- Novel


Menunggu giliran untuk dibaca, sekarang tengah baca Hikayat Cinta Si Pematah Hati :D

Ulasan

  1. Banyak novel..dh lame xbli nvel

    BalasPadam
  2. byknya..deqla yg 1 pun x terbaca tau.. haha..

    BalasPadam
  3. Selamat membaca. Saya pon tgh nak cari novel ni.

    BalasPadam
  4. bila mak nak buat novel pulakks.,ahkss

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum kak, nak pinjam... hehehe

    BalasPadam
  6. wah...koleksi bebenor... kagum dgn semangat membaca RH. Salam Syawal RH :)

    BalasPadam
  7. tu dia... nannti kalau jumpa mesti beli lagikan... hobikan..

    BalasPadam
  8. Dah jadi ulat novel sekarang ni kakak tengok:) Nabillah tak lama akan jangkit tu...
    Dalam banyak tu ada satu di rumah kakak - siapa org gajiku.

    BalasPadam
  9. Salam K.RH..

    mmh kaki novel sungguh ni..
    selamat membaca ye.. :)

    BalasPadam
  10. Waa...sioknya baca novel.....semua best2kan..hehe

    BalasPadam
  11. banyaknya novel..dah lama tinggalkan aktiviti nie..sbb xde masa
    jemput join segmen sya ni
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmen-1st-segmen-singgah-blog-saya-2013.html

    BalasPadam
  12. amboii. banyak nye novel yang sedang menunggu kak. haha skg kite tengah cuba nak habiskan novel fatimah syarha. hihii dah dari hari tu x habis baca lagi. ;)

    BalasPadam
  13. banyaknya novel.mesti banyak lagi koleksi ni

    BalasPadam
  14. baguslah kalau minat membaca !

    BalasPadam
  15. ada lagi 2 novel otw kann... tamak la ko! wahahaha

    BalasPadam
  16. oh.. ku rindu novel.. dah lama kutinggalkan hobi ni.. sejak berkahwin.. hehehe

    BalasPadam
  17. Antara 4 novel cuma pematah hati jer tak sempat baca lagi..

    Yang lain tuh semuanya best2

    BalasPadam
  18. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jom ke blog saya pula.

    BalasPadam
  19. wahh rjinnya akak bca novel..

    BalasPadam
  20. byknya novel dalam waiting list... best best!

    BalasPadam
  21. wah..banyaknya koleksi..

    BalasPadam
  22. Olala!!, banyaknya novel RH, mesti khusyuk mentelaah nanti, hehe..

    BalasPadam
  23. wah banyaknya menunggu giliran tuu...saya dh lama tak baca novel...mood tak datang lg..

    BalasPadam
  24. lama dh kot tak baca novel...xde masa nak melayan novel..huhu

    BalasPadam
  25. Makchaq ;la ni dah tak boleh baca buku tebai2... dulu2 sanggup berjaga semalaman nak habihkan 1 buku... la ni setakat cerita puss in the boot tu boleh la habih.. he he

    BalasPadam
  26. banyaknya...saya ada satu novel, tapi tak terbaca2 lagi...ekekek...

    BalasPadam
  27. nak jugak baca novel mcm dolu2..tp kalo da start mmg kompem anak tu buat hal sendiri sbb mama dia kusyuk dgn novel...hehehe

    BalasPadam
  28. fuhhhhhhhhhh dasatnya akak ni ulut buku mcm buifrin sy hehehehhehe

    oh ye akak sy dah tukar url blog sy missvolvo.blogspot.com akak follow sy semula ye!! arigato!!

    BalasPadam
  29. Baca sampai habis yeh RH hehe....

    BalasPadam
  30. unutngnya...punya kesempatan nak baca novel :)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Pulau Tioman

Wajah baru kakak

My 2nd run..