Rabu, 21 Ogos 2013

WW- Novel


Menunggu giliran untuk dibaca, sekarang tengah baca Hikayat Cinta Si Pematah Hati :D

38 ulasan:

Mimi Azirah berkata...

Banyak novel..dh lame xbli nvel

Deqla Manjew berkata...

byknya..deqla yg 1 pun x terbaca tau.. haha..

Fiza Rahman berkata...

Selamat membaca. Saya pon tgh nak cari novel ni.

Wak Gelas™ berkata...

bila mak nak buat novel pulakks.,ahkss

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak, nak pinjam... hehehe

aTieYusof Family berkata...

wah...koleksi bebenor... kagum dgn semangat membaca RH. Salam Syawal RH :)

Cho Zila berkata...

tu dia... nannti kalau jumpa mesti beli lagikan... hobikan..

Kakzakie berkata...

Dah jadi ulat novel sekarang ni kakak tengok:) Nabillah tak lama akan jangkit tu...
Dalam banyak tu ada satu di rumah kakak - siapa org gajiku.

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam K.RH..

mmh kaki novel sungguh ni..
selamat membaca ye.. :)

Jue berkata...

Waa...sioknya baca novel.....semua best2kan..hehe

Kisah Si Dairy berkata...

banyaknya novel..dah lama tinggalkan aktiviti nie..sbb xde masa
jemput join segmen sya ni
http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmen-1st-segmen-singgah-blog-saya-2013.html

ct kektus berkata...

amboii. banyak nye novel yang sedang menunggu kak. haha skg kite tengah cuba nak habiskan novel fatimah syarha. hihii dah dari hari tu x habis baca lagi. ;)

Ema Johari berkata...

banyaknya novel.mesti banyak lagi koleksi ni

Kesuma Angsana berkata...

baguslah kalau minat membaca !

Just berkata...

ada lagi 2 novel otw kann... tamak la ko! wahahaha

QueeN TerataI berkata...

oh.. ku rindu novel.. dah lama kutinggalkan hobi ni.. sejak berkahwin.. hehehe

Rinna berkata...

Antara 4 novel cuma pematah hati jer tak sempat baca lagi..

Yang lain tuh semuanya best2

Tetamu Istimewa berkata...

Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jom ke blog saya pula.

are_lin@yu berkata...

wahh rjinnya akak bca novel..

QasehnyaRania berkata...

banyaknya kak :)

nurbijen berkata...

byknya novel dalam waiting list... best best!

εïзmummyHazaεïз berkata...

wahhh byknye novel...

Dee berkata...

wah..banyaknya koleksi..

ummiross berkata...

Olala!!, banyaknya novel RH, mesti khusyuk mentelaah nanti, hehe..

izan mama mia berkata...

wah banyaknya menunggu giliran tuu...saya dh lama tak baca novel...mood tak datang lg..

MulutPayau berkata...

selamat membaca....

NoEn berkata...

lama dh kot tak baca novel...xde masa nak melayan novel..huhu

makchaq berkata...

Makchaq ;la ni dah tak boleh baca buku tebai2... dulu2 sanggup berjaga semalaman nak habihkan 1 buku... la ni setakat cerita puss in the boot tu boleh la habih.. he he

wahida berkata...

banyaknya...saya ada satu novel, tapi tak terbaca2 lagi...ekekek...

eyeyou berkata...

nak jugak baca novel mcm dolu2..tp kalo da start mmg kompem anak tu buat hal sendiri sbb mama dia kusyuk dgn novel...hehehe

LydSunshine berkata...

banyaknya novel...

Liza Razak berkata...

rajinnye sis baca novel :)

aTieYusof Family berkata...

salam singgah selasa..:)

mama3heroo berkata...

Rajinnye membaca..

Miss Volvo berkata...

fuhhhhhhhhhh dasatnya akak ni ulut buku mcm buifrin sy hehehehhehe

oh ye akak sy dah tukar url blog sy missvolvo.blogspot.com akak follow sy semula ye!! arigato!!

hainom OKje berkata...

Baca sampai habis yeh RH hehe....

QA's ~ mamapapa berkata...

unutngnya...punya kesempatan nak baca novel :)

Sya Mimie berkata...

bestnyaaaa novel.. :)

Catat Ulasan