Khamis, 29 Ogos 2013

Sama tak macam Aqeef...

Plan konon-konon kalau ada rezeki aku nak tambah sorang lagi ahli keluarga, tapi masalahnya sekarang Aqeef nie memang tak boleh tengok aku pegang baby lain. Kalau aku sayang-sayang ngan baby tu apa lagi mengamuk sakan dia, belum citer bab aku dokong baby tu lagi punyalah pukul-pukul aku tak bagi aku pegang. Sampaikan kadang tu kalau aku peluk kakak ngan abang dia pun dia ngamuk. Kadang kesian aku tengok kakak ngan abang, nak peluk cium kena sorok-sorok dari dia uhuhuhu... Pening kadang aku ngan perangai Aqeef, aku tak boleh nak bayangkan nanti kalau esok dia dapat adik lain. Anak korang ada tak yang perangai macam Aqeef? 


p/s: tengah nak balas jejak kawan-kawan...sabor ya :)

22 ulasan:

intanfirdaus247 berkata...

salam lin…Aqeef jelez tu kan…ermm..tatau nak bg komen camner sebab x ada pengalaman lg..ehehe..tapi kalau teruskan juga niat tu lama lama Aqeef leh terima kot…

yan's cottage berkata...

salam lembaran.....Rh...

biasa lah tu.....budak2 memang macam tu.....bila dah ada adik nanti pasti dia yg paling suka.....

TelingaBulat berkata...

alalal comel aqeef jeles lee tuh hehe..

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak lynn. siannya, insyallah kalau dah ada adik baru mungkin aqeef tak marah2 camni lagi. hehehehee

Deqla Manjew berkata...

jeles la tu.. lom sedia kot nak ada adik.. hihi..

MulutPayau berkata...

Hihihi..jeles lah tu..tak pe, kalau ada adik nanti..rasanya dia yg tak akan berenggang ngan adiknya...

Ain Noraini berkata...

Jeles la tu kannn...
Nnt bila dh ada sayanggg adiknya tu...

Masya berkata...

kdg anak sy mcm tu jugak, tp bila org tanya .. nak adik dia ngangguk huhuhuhuhu

Mia Kassim berkata...

Anak bongsu selalunya camtu, mula2 memang jeles melampau tapi lama2 ok lah tu..hehe

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Lain pulak dgn Nabil anak akak Masya... sibuk minta adik lelaki buat kawan dia, tak tahu mama dia dah four series... kilang dah tutup kihkihkih

Riedaffya ibrahim berkata...

aqeef jeles la tu...rasenye kalo ade adik sendiri perangai dia berubah kut

εïзmummyHazaεïз berkata...

jeles nih... anak2 haza semua jenis suke bby, hehehe bukan alasan nak menambah, kikiki

Sue Bee berkata...

ada..anak sue bee yang bongsu tu (muka dia selalu timbul dalam blog)..jeleznya kemain lagi bila tgk mama pegang kazen yg baru setahun..

LydSunshine berkata...

kuat jeles ye aqeef ni. Dia suka jadi bongsu kot. Sama cam saya. Dulu saya memang tanak dpt adik lagi. Heheh.

nuha ahmad berkata...

comel lah aqeef ni tau :)

Miss Volvo berkata...

wahhhhhhhhh dasatnya tahap kejealousan aqeef hehehehe

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam K.RH..

hihi..biaselah tu. jeles..
klu cma, si kakak dh minta nk bby..yg adik plak tak nk bby.. mcm mane tu.. ? :p

hainom OKje berkata...

Laaa...ingat pompuan je cam tu...lelaki pun gitu jugak rupanya hehe ....

RedRose berkata...

sama la my dotter pun sis. kemain lagi merentan kalau tanya nak adik ke tak. asyik2 dok tanya...nanti dia macam mana? haih...

eyeyou berkata...

biasa la anak paling kecik...ada adik lg kecik pandai la dia tarik perhatian....hihi

QA's ~ mamapapa berkata...

eheheh!!!!kerenah si bongsu la tu kotttt :))

Sya Mimie berkata...

erm, rasanya kalau dah ada bby baru tu, mungkin dia berubah kut.. yela, adik dia sendiri kan.. 24jam ngadap.. :)

Catat Ulasan