Sama tak macam Aqeef...

Plan konon-konon kalau ada rezeki aku nak tambah sorang lagi ahli keluarga, tapi masalahnya sekarang Aqeef nie memang tak boleh tengok aku pegang baby lain. Kalau aku sayang-sayang ngan baby tu apa lagi mengamuk sakan dia, belum citer bab aku dokong baby tu lagi punyalah pukul-pukul aku tak bagi aku pegang. Sampaikan kadang tu kalau aku peluk kakak ngan abang dia pun dia ngamuk. Kadang kesian aku tengok kakak ngan abang, nak peluk cium kena sorok-sorok dari dia uhuhuhu... Pening kadang aku ngan perangai Aqeef, aku tak boleh nak bayangkan nanti kalau esok dia dapat adik lain. Anak korang ada tak yang perangai macam Aqeef? 


p/s: tengah nak balas jejak kawan-kawan...sabor ya :)

Ulasan

  1. salam lin…Aqeef jelez tu kan…ermm..tatau nak bg komen camner sebab x ada pengalaman lg..ehehe..tapi kalau teruskan juga niat tu lama lama Aqeef leh terima kot…

    BalasPadam
  2. salam lembaran.....Rh...

    biasa lah tu.....budak2 memang macam tu.....bila dah ada adik nanti pasti dia yg paling suka.....

    BalasPadam
  3. alalal comel aqeef jeles lee tuh hehe..

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum kak lynn. siannya, insyallah kalau dah ada adik baru mungkin aqeef tak marah2 camni lagi. hehehehee

    BalasPadam
  5. jeles la tu.. lom sedia kot nak ada adik.. hihi..

    BalasPadam
  6. Hihihi..jeles lah tu..tak pe, kalau ada adik nanti..rasanya dia yg tak akan berenggang ngan adiknya...

    BalasPadam
  7. Jeles la tu kannn...
    Nnt bila dh ada sayanggg adiknya tu...

    BalasPadam
  8. kdg anak sy mcm tu jugak, tp bila org tanya .. nak adik dia ngangguk huhuhuhuhu

    BalasPadam
  9. Anak bongsu selalunya camtu, mula2 memang jeles melampau tapi lama2 ok lah tu..hehe

    BalasPadam
  10. Lain pulak dgn Nabil anak akak Masya... sibuk minta adik lelaki buat kawan dia, tak tahu mama dia dah four series... kilang dah tutup kihkihkih

    BalasPadam
  11. aqeef jeles la tu...rasenye kalo ade adik sendiri perangai dia berubah kut

    BalasPadam
  12. jeles nih... anak2 haza semua jenis suke bby, hehehe bukan alasan nak menambah, kikiki

    BalasPadam
  13. ada..anak sue bee yang bongsu tu (muka dia selalu timbul dalam blog)..jeleznya kemain lagi bila tgk mama pegang kazen yg baru setahun..

    BalasPadam
  14. kuat jeles ye aqeef ni. Dia suka jadi bongsu kot. Sama cam saya. Dulu saya memang tanak dpt adik lagi. Heheh.

    BalasPadam
  15. wahhhhhhhhh dasatnya tahap kejealousan aqeef hehehehe

    BalasPadam
  16. Salam K.RH..

    hihi..biaselah tu. jeles..
    klu cma, si kakak dh minta nk bby..yg adik plak tak nk bby.. mcm mane tu.. ? :p

    BalasPadam
  17. Laaa...ingat pompuan je cam tu...lelaki pun gitu jugak rupanya hehe ....

    BalasPadam
  18. sama la my dotter pun sis. kemain lagi merentan kalau tanya nak adik ke tak. asyik2 dok tanya...nanti dia macam mana? haih...

    BalasPadam
  19. biasa la anak paling kecik...ada adik lg kecik pandai la dia tarik perhatian....hihi

    BalasPadam
  20. eheheh!!!!kerenah si bongsu la tu kotttt :))

    BalasPadam
  21. erm, rasanya kalau dah ada bby baru tu, mungkin dia berubah kut.. yela, adik dia sendiri kan.. 24jam ngadap.. :)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Wajah baru kakak

Pulau Tioman

My 2nd run..