Selasa, 20 Ogos 2013

Apa-apa jelah...


Rasanya dah bersawang blog aku nie sebab dah lama terabai. Banyak nak cerita cuma masa dan mood je takde. Bulan nie cuma 3 entry jerk yang aku buat uhuhuhu teruknya.. Harap-harap mulai harinie mood xdelah ke laut lagi. 

Nak kongsikan gambar aku ke rumah blogger Tunung Ahad lepas. Sedap makanan yang dihidangkan dengan biskut-biskut raya yang semuanya Tunung yang buat. Minggu nie dorang nak serbu rumah aku pulak. Tengah pikir lagi apa nak masak :D Korang dah habis beraya semuanya ker? 

p/s: bulan puasa berat turun sekilo dua lepas puasa naik pulak berkilo-kilo kan hihihi...

31 ulasan:

zulaikha megat berkata...

selamat hari raya aidilfitri dari kak zu.

mmg betul lepas raya pinggang kain semuanya ketat..seronok dapat berhari raya dengan rakan blogger..

Just berkata...

akhirnya!

beta kupu berkata...

berat naik di bulan syawal adalah normal...hehe

Fiza Rahman berkata...

Tak habis raya lagi. Minggu ni byk open house ☺☺

Cho Zila berkata...

tu dia raya sesamga rakan blog... semoga ikatan berkekalanlerh hendaknyer...
selamat hari raya...

MulutPayau berkata...

Seronoknya dapat jumpa akan blogger...
Mnggu ni ada lagi rumah terbuka yg perlu dikunjungi..berat pun makin bertambah2.;.

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak lynn. haha sheila naik sampai 3-4 kg tau raya ni. serius kuat makan. ahhahaha. jangan abaikan blog lagi yeeee :)

Kakzakie berkata...

Selagi ada peluang RK. Kalau dah tak larat masa tu baru berhenti dari makan haha....

Deqla Manjew berkata...

bestnye jumps shbt blogger.. lagi2 di bln syawal ni.. ;)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Puasa enam pulak RK... ;)

Cik Puan Rara berkata...

hahahaha lepas ni puasa balik.hehehe

Masya berkata...

dah mula open house .. sana sini .. selagi x habis syawal .. tak habisnya nak beraya...

Mia Kassim berkata...

Sioknya dapat jumpa kawan2 blogger.....

TelingaBulat berkata...

raya memang turun tp bile raya,aduii juadaha makanan semua mengiurkan jadi akibatnya berat naikla hehe

ummiross berkata...

hehe..tang naik berkilo2 tu yang tahan tu, ummi pun sama juga RR.

Riedaffya ibrahim berkata...

syok nye dpt jumpa member blogger..

QueeN TerataI berkata...

naik berkilo2 yer.. alhamdulillah queen menten jer.. hehehe

Sweetie berkata...

Saya bukan lagi nak beraya... cuti pun tak Ratu. Raya yang ke lima saya dah start kerja. Duk kat rumah pun nak bwat apa... anak-anak tak ada, yang sulung si abang tak balik M'sia... yang kedua/bongsu kena panggil gi kursus MPP seminggu lepas raya di Kuala Kangsar... sedih..sob3

zaza nizam berkata...

selamat hari raya kak! zaza mood rye lgi hihihi...

Tina Othman berkata...

Selamat hari raya

Samalah kita time puasa perut flat je lps raya sendiri tgk pun takut kikiki

Jue berkata...

Buat open house ya...bestnya...

KesumaMaruku SueQistina berkata...

buat puasa sunat untie, mesti leh turun balik !

QA's ~ mamapapa berkata...

syoknya...gather2 raya :))

LydSunshine berkata...

Sama le kita dah jarang update blog. Syok nya gather dgn blogger. Saya cadangkan order sate je. heheh.

wahida berkata...

saya masa puasa lagi berat badan dah naik...masa sahur pun berselera mkn nasi...apa citer? huwaaaaaa....

Mimi Azirah berkata...

Selamat hari raya kak..sy dah settle buat open house

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam K.RH..

selamat meghadiri open houseeee..
hihi..cma lagi teruk..org pose turun berat badan.cma ppose..naik 5 kg.. hehehe.. :P

eyeyou berkata...

5 hari raya kita naik 5 kgs....:(

QasehnyaRania berkata...

hihi..lepas raya pakat ternak lemak kak :)

mama3heroo berkata...

beraya bersama blogger

hainom OKje berkata...

Tak habis lagi beraya ni RH hehe.... Tunjng tu yg mana satu RH?

Catat Ulasan