Apa-apa jelah...


Rasanya dah bersawang blog aku nie sebab dah lama terabai. Banyak nak cerita cuma masa dan mood je takde. Bulan nie cuma 3 entry jerk yang aku buat uhuhuhu teruknya.. Harap-harap mulai harinie mood xdelah ke laut lagi. 

Nak kongsikan gambar aku ke rumah blogger Tunung Ahad lepas. Sedap makanan yang dihidangkan dengan biskut-biskut raya yang semuanya Tunung yang buat. Minggu nie dorang nak serbu rumah aku pulak. Tengah pikir lagi apa nak masak :D Korang dah habis beraya semuanya ker? 

p/s: bulan puasa berat turun sekilo dua lepas puasa naik pulak berkilo-kilo kan hihihi...

Ulasan

  1. selamat hari raya aidilfitri dari kak zu.

    mmg betul lepas raya pinggang kain semuanya ketat..seronok dapat berhari raya dengan rakan blogger..

    BalasPadam
  2. berat naik di bulan syawal adalah normal...hehe

    BalasPadam
  3. Tak habis raya lagi. Minggu ni byk open house ☺☺

    BalasPadam
  4. tu dia raya sesamga rakan blog... semoga ikatan berkekalanlerh hendaknyer...
    selamat hari raya...

    BalasPadam
  5. Seronoknya dapat jumpa akan blogger...
    Mnggu ni ada lagi rumah terbuka yg perlu dikunjungi..berat pun makin bertambah2.;.

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum kak lynn. haha sheila naik sampai 3-4 kg tau raya ni. serius kuat makan. ahhahaha. jangan abaikan blog lagi yeeee :)

    BalasPadam
  7. Selagi ada peluang RK. Kalau dah tak larat masa tu baru berhenti dari makan haha....

    BalasPadam
  8. bestnye jumps shbt blogger.. lagi2 di bln syawal ni.. ;)

    BalasPadam
  9. hahahaha lepas ni puasa balik.hehehe

    BalasPadam
  10. dah mula open house .. sana sini .. selagi x habis syawal .. tak habisnya nak beraya...

    BalasPadam
  11. Sioknya dapat jumpa kawan2 blogger.....

    BalasPadam
  12. raya memang turun tp bile raya,aduii juadaha makanan semua mengiurkan jadi akibatnya berat naikla hehe

    BalasPadam
  13. hehe..tang naik berkilo2 tu yang tahan tu, ummi pun sama juga RR.

    BalasPadam
  14. syok nye dpt jumpa member blogger..

    BalasPadam
  15. naik berkilo2 yer.. alhamdulillah queen menten jer.. hehehe

    BalasPadam
  16. Saya bukan lagi nak beraya... cuti pun tak Ratu. Raya yang ke lima saya dah start kerja. Duk kat rumah pun nak bwat apa... anak-anak tak ada, yang sulung si abang tak balik M'sia... yang kedua/bongsu kena panggil gi kursus MPP seminggu lepas raya di Kuala Kangsar... sedih..sob3

    BalasPadam
  17. selamat hari raya kak! zaza mood rye lgi hihihi...

    BalasPadam
  18. Selamat hari raya

    Samalah kita time puasa perut flat je lps raya sendiri tgk pun takut kikiki

    BalasPadam
  19. Buat open house ya...bestnya...

    BalasPadam
  20. buat puasa sunat untie, mesti leh turun balik !

    BalasPadam
  21. Sama le kita dah jarang update blog. Syok nya gather dgn blogger. Saya cadangkan order sate je. heheh.

    BalasPadam
  22. saya masa puasa lagi berat badan dah naik...masa sahur pun berselera mkn nasi...apa citer? huwaaaaaa....

    BalasPadam
  23. Selamat hari raya kak..sy dah settle buat open house

    BalasPadam
  24. Salam K.RH..

    selamat meghadiri open houseeee..
    hihi..cma lagi teruk..org pose turun berat badan.cma ppose..naik 5 kg.. hehehe.. :P

    BalasPadam
  25. 5 hari raya kita naik 5 kgs....:(

    BalasPadam
  26. hihi..lepas raya pakat ternak lemak kak :)

    BalasPadam
  27. Tak habis lagi beraya ni RH hehe.... Tunjng tu yg mana satu RH?

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Wajah baru kakak

Pulau Tioman

My 2nd run..