Isnin, 5 Ogos 2013

Mood Raya...

Google

Uhuhuhu hrnie bukan lagi Monday Blues tapi mood raya dah mai. Zahir je kat opis tapi batin dah dekat kampung hehehe.. Mesti ramai yang dah mula bercuti kan. Korang da ready semua ke? Baju aku sendiri jerk yang masih belum dibeli. Harinie lah baru terhegeh-hegeh nak cari..uhuhuhu


24 ulasan:

Riedaffya ibrahim berkata...

mood raya da datang ye....kat sini mood raya pon da ada walau staff masih ramai..

intanfirdaus247 berkata...

cepat g cari baju lin..hehe
Selamat hari raya lin..maaf dipinta jika ada terkasar bahasa semasa whatsapp dan berkomen di sini ya..ehe

Rasp berkata...

Harus cepat gi beli sis...
tapi shopping complex kang nie...
makkk aiihhh sendat umat....
i cuba sedaya upaya tak gi shopping complex...

neway, selamat hari raya sis...
maaf andai ada terkasar bahasa ye...

Qashmere berkata...

A ah dah mood raya sangat ni..hehe Selamat HARI RAYA

Nadia Johari berkata...

saya cuti rabu

Tukang Karut berkata...

erm... ofis sangat bising dengan lagu raya...masing masing bukak kuat kuat...

Ema Johari berkata...

Selamat hari raya kak ratuhati

TelingaBulat berkata...

selamat hari raya ratu hati.jempot ke rumah ;)

Adhie Sunan Saifuddin berkata...

selamat hari raya....

Deqla Manjew berkata...

wahh.. hilang trs monday blues ...hihi..selmt hari raya.. maaf zahir batin.. =)

Kakzakie berkata...

Nasib baik dapat yg lebih murah dan cantik, tapi nasib tak baik tak ada saiz...

Selamat Hari Raya dari kakak:)

Masya berkata...

samalah dah takda mood nak buat kerja huhuhuhu

Kesuma Angsana berkata...

slm singgah & ucap selamat hari raya maaf zahir & batin yer !

MulutPayau berkata...

hari ni akak masih kerja lagi..tapi mmng tak de mood nak kerja...
Selamat Hari Raya..

Ira berkata...

selamat hari raya..
sempat lagi nak cari baju raya tu.. :)

ieda immi berkata...

ye lah dikk

sempat layiee
sopink last minute ramai yg suke ekeke

selamat hari raya ye dik ;)

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak lynn. sheila tinggal beli kuih raya je. hehehe >__________<

Nadia Gee berkata...

terlalu rindukan kampung...satu persiapan raya pun tak buat lagi..hihi

selamat hari raya ratu hatiku...

makchaq berkata...

Makchaq pun dah mood cuti....

zaza nizam berkata...

salam singgah kak,
selamat hari raya!! zaza pun masih keje lagi..huhu
rabu baru start cuti^

hainom OKje berkata...

Hehe...mak selalu mengalahkan....tp okje dah siap dah RH...tudung pakai mana yg ada ajelah

Mohd Selim Zainal berkata...

Assalammualaikum....ratu hatiku,

mselim3 pun sama minta maaf bebanyak k,,, andai ada tersalah terkata, dan halal kan minum k..

mselim3

pls: kad raya utk kekawan sila komen jika berkenan..pape nanti mselim3 komen balik....

http://mselim3.blogspot.com/2013/08/entry-khas-kad-raya-mselim3blogspotcom.html

ummiross berkata...

Selamat hari raya RH, maaf zahir batin ye.

QA's ~ mamapapa berkata...

balik kampung utk beraya mmgla sangat2 ditunngukan :))

Catat Ulasan