Mood Raya...

Google

Uhuhuhu hrnie bukan lagi Monday Blues tapi mood raya dah mai. Zahir je kat opis tapi batin dah dekat kampung hehehe.. Mesti ramai yang dah mula bercuti kan. Korang da ready semua ke? Baju aku sendiri jerk yang masih belum dibeli. Harinie lah baru terhegeh-hegeh nak cari..uhuhuhu


Ulasan

  1. mood raya da datang ye....kat sini mood raya pon da ada walau staff masih ramai..

    BalasPadam
  2. cepat g cari baju lin..hehe
    Selamat hari raya lin..maaf dipinta jika ada terkasar bahasa semasa whatsapp dan berkomen di sini ya..ehe

    BalasPadam
  3. Harus cepat gi beli sis...
    tapi shopping complex kang nie...
    makkk aiihhh sendat umat....
    i cuba sedaya upaya tak gi shopping complex...

    neway, selamat hari raya sis...
    maaf andai ada terkasar bahasa ye...

    BalasPadam
  4. A ah dah mood raya sangat ni..hehe Selamat HARI RAYA

    BalasPadam
  5. erm... ofis sangat bising dengan lagu raya...masing masing bukak kuat kuat...

    BalasPadam
  6. Selamat hari raya kak ratuhati

    BalasPadam
  7. selamat hari raya ratu hati.jempot ke rumah ;)

    BalasPadam
  8. wahh.. hilang trs monday blues ...hihi..selmt hari raya.. maaf zahir batin.. =)

    BalasPadam
  9. Nasib baik dapat yg lebih murah dan cantik, tapi nasib tak baik tak ada saiz...

    Selamat Hari Raya dari kakak:)

    BalasPadam
  10. samalah dah takda mood nak buat kerja huhuhuhu

    BalasPadam
  11. slm singgah & ucap selamat hari raya maaf zahir & batin yer !

    BalasPadam
  12. hari ni akak masih kerja lagi..tapi mmng tak de mood nak kerja...
    Selamat Hari Raya..

    BalasPadam
  13. selamat hari raya..
    sempat lagi nak cari baju raya tu.. :)

    BalasPadam
  14. ye lah dikk

    sempat layiee
    sopink last minute ramai yg suke ekeke

    selamat hari raya ye dik ;)

    BalasPadam
  15. Assalamualaikum kak lynn. sheila tinggal beli kuih raya je. hehehe >__________<

    BalasPadam
  16. terlalu rindukan kampung...satu persiapan raya pun tak buat lagi..hihi

    selamat hari raya ratu hatiku...

    BalasPadam
  17. Makchaq pun dah mood cuti....

    BalasPadam
  18. salam singgah kak,
    selamat hari raya!! zaza pun masih keje lagi..huhu
    rabu baru start cuti^

    BalasPadam
  19. Hehe...mak selalu mengalahkan....tp okje dah siap dah RH...tudung pakai mana yg ada ajelah

    BalasPadam
  20. Assalammualaikum....ratu hatiku,

    mselim3 pun sama minta maaf bebanyak k,,, andai ada tersalah terkata, dan halal kan minum k..

    mselim3

    pls: kad raya utk kekawan sila komen jika berkenan..pape nanti mselim3 komen balik....

    http://mselim3.blogspot.com/2013/08/entry-khas-kad-raya-mselim3blogspotcom.html

    BalasPadam
  21. Selamat hari raya RH, maaf zahir batin ye.

    BalasPadam
  22. balik kampung utk beraya mmgla sangat2 ditunngukan :))

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Pulau Tioman

Wajah baru kakak

My 2nd run..