Rabu, 18 Disember 2013

WW - Mini Library

24 ulasan:

ummiross berkata...

Waa koleksi dah banyak tu RH, memang dah boleh set buat mini library kat rumah ni. Mesti suka membaca ni kan.

Amanda Suria berkata...

SA pun dah menimbun koleksi novel...ni dah lama x beli novel ni...kita teruskan tahun depan Jnuary la..at least 1 bulan 3 buah novel kan...

Rinna berkata...

RH.. leh jadi geng laa.. pembaca novel tegar.. :)

Deqla Manjew berkata...

mmg betul penggemar novel RH ni... byk betul... dari mini trs jadi gudang eh RH.. hihi.. =)

faraherda.razalan berkata...

Suka! Suka!

Sy suka mini library dlm rumah. Umah sy tak byk buku. Tp tetap nak bt mini library gak. Hahahaha!

Cheq Kaq berkata...

woweee..kena beli rak buku ni kak

Rasp berkata...

ada membership kad tak? nak apply ni hehehehehe

Cho Zila berkata...

memang kena ada rak baru best...

Sweetie berkata...

Ratu, pernah pergi Utusan Publication... sekarang ni tengah ada jualan diskaun... murah-murah buku-buku kat sana. Boleh tambah lagi koleksi novel tu.

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Wah rajinnya RH baca novel... akak kalau baca novel 3 bulan baru habis hehehe

Tukang Karut berkata...

dah macam main libary pun ye gak ni...

LydSunshine berkata...

penuh ilmu di dada kalo gini. Banyaknya buku yang RH dah baca. Sgt kagum.

:: Cik Viva :: berkata...

Woww!!! bestnyaaa

TelingaBulat berkata...

wow koleksi ni semua simpan kat ane?

QasehnyaRania berkata...

alhamdulillah.
saya tak sabar nk duduk rumah sendiir. pastu buat mini library juga

nurbijen berkata...

byknya… boleh buat biz sewa novel ni :)

Mia Kassim berkata...

Wah banyaknya koleksi novel.......bagus2....

neesa_jun berkata...

wow!seronok tgk buku banyak2...kagum dengan org suka membaca nih....keep it up sis!

MulutPayau berkata...

Kita serupa...hihihi

QasehnyaRania berkata...

morning akak :-)

QasehnyaRania berkata...

singgah petang :-)

QasehnyaRania berkata...

as-salam. masih sibk ye. sekolah pon dh nk bermula khamis ni kan.

Ibu Lala berkata...

Hamboi...byknye novel diaaaaaaa

QA's ~ mamapapa berkata...

wah...byknya koleksi sis..jeles tau !! :P

Catat Ulasan