WW - Mini Library

Ulasan

  1. Waa koleksi dah banyak tu RH, memang dah boleh set buat mini library kat rumah ni. Mesti suka membaca ni kan.

    BalasPadam
  2. SA pun dah menimbun koleksi novel...ni dah lama x beli novel ni...kita teruskan tahun depan Jnuary la..at least 1 bulan 3 buah novel kan...

    BalasPadam
  3. RH.. leh jadi geng laa.. pembaca novel tegar.. :)

    BalasPadam
  4. mmg betul penggemar novel RH ni... byk betul... dari mini trs jadi gudang eh RH.. hihi.. =)

    BalasPadam
  5. Suka! Suka!

    Sy suka mini library dlm rumah. Umah sy tak byk buku. Tp tetap nak bt mini library gak. Hahahaha!

    BalasPadam
  6. woweee..kena beli rak buku ni kak

    BalasPadam
  7. ada membership kad tak? nak apply ni hehehehehe

    BalasPadam
  8. memang kena ada rak baru best...

    BalasPadam
  9. Ratu, pernah pergi Utusan Publication... sekarang ni tengah ada jualan diskaun... murah-murah buku-buku kat sana. Boleh tambah lagi koleksi novel tu.

    BalasPadam
  10. Wah rajinnya RH baca novel... akak kalau baca novel 3 bulan baru habis hehehe

    BalasPadam
  11. dah macam main libary pun ye gak ni...

    BalasPadam
  12. penuh ilmu di dada kalo gini. Banyaknya buku yang RH dah baca. Sgt kagum.

    BalasPadam
  13. wow koleksi ni semua simpan kat ane?

    BalasPadam
  14. alhamdulillah.
    saya tak sabar nk duduk rumah sendiir. pastu buat mini library juga

    BalasPadam
  15. byknya… boleh buat biz sewa novel ni :)

    BalasPadam
  16. Wah banyaknya koleksi novel.......bagus2....

    BalasPadam
  17. wow!seronok tgk buku banyak2...kagum dengan org suka membaca nih....keep it up sis!

    BalasPadam
  18. as-salam. masih sibk ye. sekolah pon dh nk bermula khamis ni kan.

    BalasPadam
  19. Hamboi...byknye novel diaaaaaaa

    BalasPadam
  20. wah...byknya koleksi sis..jeles tau !! :P

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Pulau Tioman

Wajah baru kakak

My 2nd run..