Isnin, 2 Disember 2013

MILO Go Further Camp


Dah lamanya aku abaikan blog aku nie..bukan takde cerita nak dikongsi tapi sebab mood ke laut terpaksa la semua perkara tertangguh. Sebenarnya dah lama pun kisah nie 23/11 yang lepas. Aku nak jugak abadikan dekat dalam blog nie kisah kakak menang acara bola jaring anjuran MILO haritu. Buat kenangan di masa akan datang hihihi... 

Dari pagi sampai ke petang aku dekat tengah padang tengok kakak main bola jaring. Dari awal sampailah sekolahnya masuk ke peringkat akhir dan Alhamdulillah berjaya bergelar johan. Macam-macam aktiviti yang dianjurkan oleh MILO. Selain bola jaring, sukan bola sepak dan sepak takraw pun ada. Tapi sekolah kakak berjaya merangkul johan pada bola jaring saja. Bola sepak dan sepak takraw sekolah kakak kalah pada peringkat separuh akhir. Banyak jugak sekolah sekitar di Kuala Lumpur yang mengambil bahagian. Tapi sayangnya tak ramai ibu bapa yang turun padang menyaksikan acara tersebut uhuhuhu...


p/s: sori kawan2 lama x jenguk rumah kwn2...nnt dtg singgah ya... :)


24 ulasan:

Kakzakie berkata...

Kak Nabillah tu tinggi memang layak kalau main netball ni.
Tahniah buat semua warga yg terlibat...

Chekgu Azrine berkata...

salam perkenalan

Kesuma Angsana berkata...

janji terupdate juga blog ni.. tq singgah ke blog KA juga yer !

nurbijen berkata...

Tahniah utk kakak….

Azian Elias berkata...

memang susahkan kalau mood ke laut.. bila dah lama2 lagi lah. sometimes susah nak bari ayat best..

Masya berkata...

tahnaiha kakak menang bola jaring..

Wak Gelas berkata...

xper makk, blog bukanlar hakmilikk kekalls jugakks.,ahHKkks

Deqla Manjew berkata...

wahh.. tahniah yer kakak... hmm berblog ni kena ikot mood kan...no problem la.. its ok... =)

Rasp berkata...

tahniah buat kakak & teamnya....
majulah sukan utk negara ooopss hehehehe...
bagus u turun n bagi support sis...

izan mama mia berkata...

wah main bola jaring....bestnyer kakak

PearlVelvet SueQys berkata...

Slm singgah membaca tengahari ni !

Tukang Karut berkata...

oho johan tu...

Jemari_Suri berkata...

Wow teringat time js skolah dulu2...mmg peberet js ni hihi

aTieYusof Family berkata...

singgah melawat...sunyi je...:)

wantie berkata...

kalau dah Milo, mesti aktivitinya sesuatu yg bagi keluar peluh la kan.

Sweetie berkata...

Masa anak-anak masih bersekolah dulu saya suka juga menyibuk dan menghadirkan diri tiap aktiviti yang di sertai oleh anak2.

wahida berkata...

tahniah buat kakak...caya lah!!

Kakzakie berkata...

Nabilla dapat tawaran ke sekolah mana tahun depan? Kalau duduk asrama tunggulah airmata ibu tahun depan. Kakak dah rasa tau. Makan pun kita tak selera tau...

NM03 berkata...

tahniah kakak!

Mia Kassim berkata...

Tahniah untuk kakak!

QasehnyaRania berkata...

as-salam
best kan bila p xtvt mcm ni.

QA's ~ mamapapa berkata...

wahhhhh..tahniah kakak!!!bagus2..aktif bersukan :)

eyeyou berkata...

tahniah nabilla...aunty xreti men netball..dulu masa sek rendah sambut bole terkena hidung..langsung xnak main laki..fobia...hihi

Mimi Azirah berkata...

Tahniah utk kakak nabilah

Catat Ulasan