MILO Go Further Camp


Dah lamanya aku abaikan blog aku nie..bukan takde cerita nak dikongsi tapi sebab mood ke laut terpaksa la semua perkara tertangguh. Sebenarnya dah lama pun kisah nie 23/11 yang lepas. Aku nak jugak abadikan dekat dalam blog nie kisah kakak menang acara bola jaring anjuran MILO haritu. Buat kenangan di masa akan datang hihihi... 

Dari pagi sampai ke petang aku dekat tengah padang tengok kakak main bola jaring. Dari awal sampailah sekolahnya masuk ke peringkat akhir dan Alhamdulillah berjaya bergelar johan. Macam-macam aktiviti yang dianjurkan oleh MILO. Selain bola jaring, sukan bola sepak dan sepak takraw pun ada. Tapi sekolah kakak berjaya merangkul johan pada bola jaring saja. Bola sepak dan sepak takraw sekolah kakak kalah pada peringkat separuh akhir. Banyak jugak sekolah sekitar di Kuala Lumpur yang mengambil bahagian. Tapi sayangnya tak ramai ibu bapa yang turun padang menyaksikan acara tersebut uhuhuhu...


p/s: sori kawan2 lama x jenguk rumah kwn2...nnt dtg singgah ya... :)


Ulasan

  1. Kak Nabillah tu tinggi memang layak kalau main netball ni.
    Tahniah buat semua warga yg terlibat...

    BalasPadam
  2. janji terupdate juga blog ni.. tq singgah ke blog KA juga yer !

    BalasPadam
  3. memang susahkan kalau mood ke laut.. bila dah lama2 lagi lah. sometimes susah nak bari ayat best..

    BalasPadam
  4. tahnaiha kakak menang bola jaring..

    BalasPadam
  5. xper makk, blog bukanlar hakmilikk kekalls jugakks.,ahHKkks

    BalasPadam
  6. wahh.. tahniah yer kakak... hmm berblog ni kena ikot mood kan...no problem la.. its ok... =)

    BalasPadam
  7. tahniah buat kakak & teamnya....
    majulah sukan utk negara ooopss hehehehe...
    bagus u turun n bagi support sis...

    BalasPadam
  8. wah main bola jaring....bestnyer kakak

    BalasPadam
  9. Wow teringat time js skolah dulu2...mmg peberet js ni hihi

    BalasPadam
  10. kalau dah Milo, mesti aktivitinya sesuatu yg bagi keluar peluh la kan.

    BalasPadam
  11. Masa anak-anak masih bersekolah dulu saya suka juga menyibuk dan menghadirkan diri tiap aktiviti yang di sertai oleh anak2.

    BalasPadam
  12. tahniah buat kakak...caya lah!!

    BalasPadam
  13. Nabilla dapat tawaran ke sekolah mana tahun depan? Kalau duduk asrama tunggulah airmata ibu tahun depan. Kakak dah rasa tau. Makan pun kita tak selera tau...

    BalasPadam
  14. as-salam
    best kan bila p xtvt mcm ni.

    BalasPadam
  15. wahhhhh..tahniah kakak!!!bagus2..aktif bersukan :)

    BalasPadam
  16. tahniah nabilla...aunty xreti men netball..dulu masa sek rendah sambut bole terkena hidung..langsung xnak main laki..fobia...hihi

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Wajah baru kakak

Pulau Tioman

My 2nd run..