Isnin, 28 April 2014

I'm back... :)

As salam semua dan selamat pagi.. Lamanya dah tak update blog aku yang satu nie. Hmmm...sejak kebelakangan nie ada benda lain yang aku fokuskan tapi sekarang semua tu dah aku tolak tepi. Nak rajin kembali menulis blog dan jenguk blog kawan-kawan. Banyak sangat cerita yang aku nak kongsikan dekat blog nie. Dari kisah sendiri sampailah ke  kisah anak-anak...uhuhuh.. Takpelah pelan-pelan aku update nanti. Harap-harap mood tak ke laut la..hihihi....


18 ulasan:

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak.. lama tak updated blog ye. hehee welcome back. hehehe thanks doakan yang baik2 untuk sheila dan baby (",)

Sheila Salim berkata...

singgah menabung michelin sini~~~

siti zaidi berkata...

pelan2 kayuh =)

εïзmummyHazaεïз berkata...

welcome back ")

idzwa kamaruddin berkata...

ok :)

hainom OKje berkata...

tulah tu RH.... sampai lupa lupa ingat dah bila Ratu Hati komen kat blog tadi hehe...

Sylarius Yusof berkata...

Selamat kembali :-)

Kakzakie berkata...

Yelah... rindu kakak nak tahu cerita anak-anak dan mamanya juga. Nabilla dah duduk asrama ke? Itu yg tak ada teman di rumah agaknya..

Tak apa kakak tunggu next N3 please:)

Ryanna Ad berkata...

chayok chayok! :D

Nad MamaZN berkata...

selamat kembali :)

mamaarifakeem berkata...

Chaiyok2x...
Same like me, dh suram sket menulis blog,,huu...

Mia Kassim berkata...

Pelan2 ko moy...hehe

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam K.RH..
welkam back..

eyeyou berkata...

selamat kembali...

LydSunshine berkata...

nasihat saya untuk mood ratu hatiku ; mood, silalah kembali ke darat. jgn le duduk di laut lama2.

Kesuma Angsana berkata...

ok, nnti up cerita2 terbaru yer !

QasehnyaRania berkata...

udoh le dok melepak tepi laut tu kak.karang masuk angin pulok.moh le balik ke darat semula yerk..
smga terus update :)

Sya Mimie berkata...

Slow2 kak.. Nti mood tu msti dtng ... :)

Catat Ulasan