I'm back... :)

As salam semua dan selamat pagi.. Lamanya dah tak update blog aku yang satu nie. Hmmm...sejak kebelakangan nie ada benda lain yang aku fokuskan tapi sekarang semua tu dah aku tolak tepi. Nak rajin kembali menulis blog dan jenguk blog kawan-kawan. Banyak sangat cerita yang aku nak kongsikan dekat blog nie. Dari kisah sendiri sampailah ke  kisah anak-anak...uhuhuh.. Takpelah pelan-pelan aku update nanti. Harap-harap mood tak ke laut la..hihihi....


Ulasan

  1. Assalamualaikum kak.. lama tak updated blog ye. hehee welcome back. hehehe thanks doakan yang baik2 untuk sheila dan baby (",)

    BalasPadam
  2. singgah menabung michelin sini~~~

    BalasPadam
  3. tulah tu RH.... sampai lupa lupa ingat dah bila Ratu Hati komen kat blog tadi hehe...

    BalasPadam
  4. Yelah... rindu kakak nak tahu cerita anak-anak dan mamanya juga. Nabilla dah duduk asrama ke? Itu yg tak ada teman di rumah agaknya..

    Tak apa kakak tunggu next N3 please:)

    BalasPadam
  5. Chaiyok2x...
    Same like me, dh suram sket menulis blog,,huu...

    BalasPadam
  6. nasihat saya untuk mood ratu hatiku ; mood, silalah kembali ke darat. jgn le duduk di laut lama2.

    BalasPadam
  7. ok, nnti up cerita2 terbaru yer !

    BalasPadam
  8. udoh le dok melepak tepi laut tu kak.karang masuk angin pulok.moh le balik ke darat semula yerk..
    smga terus update :)

    BalasPadam
  9. Slow2 kak.. Nti mood tu msti dtng ... :)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Pulau Tioman

Wajah baru kakak

My 2nd run..