Car Boot Sales

Bila berkawan dengan orang yang kaki meniaga secara tak langsung kita yang tak minat meniaga pun jadi minat. Aktiviti hujung minggu sekarang nie dengan join "Car Boot Sales" di Kota Damansara. Biasanya setiap hari Ahad aku dengan kawan-kawan akan berada di sana. Aku ikut pun hanya nak memeriahkan susana dekat lokasi kejadian tapi lepastu jadi seronok pulak. Baru 3 kali pun kami join. Macam-macam barang yang ada dijual tapi semuanya terpakai. 

Walaupun yang dapat taklah seberapa tapi yang paling berharga adalah pengalaman yang aku dapat. Dapat jumpa kenalan baru, dapat tengok macam-macam ragam manusia. Dan yang paling penting ikatan persahabatan antara aku dengan kawan-kawan semakin erat terjalin. 

Oklah dah takde idea nak dicoretkan kat sini..hihihi.... Layankan jelah gambar nie ya. Kami yang suka bergambar dan kami jugalah yang paling riuh kat situ..uhuhuh....

Suasana seawal jam 7 pagi

Ini Car Boot kami....

Minggu Ke 2 dan Ke 3 


p/s : pada sesiapa yang nak join Car Boot Sales di Kota Damansara boleh tengok di sini


Ulasan

  1. Assalamualaikum kak lin, alaa dekat dengan rumah tapi malas nak pergi. haha blum pernah pergi lagi, ritu ada sales baju baby. nyesal tak pergi. hahaha singgah menabung darlie sini~~~

    BalasPadam
  2. adik sepupu akak pun join tapi kat melawati tak silap ,,, nak gi tengok tapi tak sampai2... mcm seronokjer diaorang...

    BalasPadam
  3. kawan sy pun ada join .. mesti bestkan...

    BalasPadam
  4. nak cuba join juga hari ahad lepas kat bandar putra tapi ada hal last minit tak jadi...

    BalasPadam
  5. mesti seronok.. zana ada gak plan nak join tp fikirkan wekend selalu balik kg & xde kat rumah mcm payah jugak.. but maybe boleh dipertimbangakn jugak.. :)

    BalasPadam
  6. Betul tu Lin, pengalaman berniaga tu yg Mahal.. Memang seronok meniaga ni ;)

    BalasPadam
  7. Puas hati bah moy bila ada orang beli barang yg kita jual kan..hehe

    BalasPadam
  8. Kalau tempat kakak ada macam ini kan best.
    Mesti seronok. Ramai yg dtg tu..

    BalasPadam
  9. salam K.RH..
    bestnya,, CBS ni kena ade lesen meniaga ke,atau blh meniaga camtu jer..

    BalasPadam
  10. tak boleh nak malu2 la ,kan....

    BalasPadam
  11. sonok la ada gang sekepala...

    BalasPadam
  12. Waaah ghajin... ada geng best la kan.. :-)
    All d best!

    BalasPadam
  13. ada eh... bestnya. nak join la. kalau tak jual pun nak jadi pembeli.

    BalasPadam
  14. seronok tu pengalaman plg berhargakan !

    BalasPadam
  15. Betul tu RH... pengalaman tu yg penting... seronok bila berniaga ni.... :)

    BalasPadam
  16. Ada hari tu nampak kat Saujana Impian...tapi rasanya tak dapat sambutan kot sebab sekali jer munculnya...hehe..

    BalasPadam
  17. syoknya.
    dri sini dah boleh asah bakat meniaga kan..
    good luck akak.setiap hari apa ni kak?

    BalasPadam
  18. Assalammualaikum...

    syok nyer mselim3 tgk jualan car booth nie,,, dapat sambutan ramai daripada pelbagai lapisan masyarakat tak kira muda atau tua kan... barang terpakai pun ada..

    mselim3

    pls: meriah.. mselim3 sebagai pembeli aje...hehe

    BalasPadam
  19. sy minat berniaga nih kak...best

    BalasPadam
  20. menarik.. nmpk meriah.. mesti byk untung ni..hihi

    BalasPadam
  21. Best kalau ada car boot sale ni.

    BalasPadam
  22. Bestnya kak.. Dpt isi masa lapang jgk ni...

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Wajah baru kakak

Pulau Tioman

My 2nd run..