Pulau Tioman

Google

Amik mood nak bersnorkel esok hari.. Inshaa Allah kalau ikut perancangan esok aku dengan 2 orang lagi BFF akan berangkat ke Pulau Tioman. Percutian kali nie tak cukup lagi sorang geng tapi sebab dah excited teruskan jugaklah seperti yang dirancang memandangkan geng yang sorang lagi tu busy bawak orang melancong ke obersi.. 

Korang penah pegi Tioman tak? Aku nie nama je orang Johor tapi rasanya sekali je aku penah sampai sana itu pun seingat aku umur 7 tahun kot rasanya. Yang buat tak seronok nak ke sana tu bukan apa jalan yang macam ular kena palu kan, itu dulu la masa aku pegi kecik-kecik dulu tak tau pulak keadaan jalan sekarang nie. Tapi yang pasti memang confirm aku kena makan pil mabuk..uhuhuh.. Fuhhhh... dalam cuaca yang panas membahang nie aku boleh plan nak ke pulau erk... mau rentung kulit 2x ganda nie.. Sesekali takpe kot..agak-agak rentung QuPuteh kan ada..kihkihkih...

Korang doakan perjalanan aku dengan kawan-kawan selamat ya. Nanti aku kongsikan kisah sepanjang berada di Tioman...uhuhuh...




p/s : rindu nak tinggal anak-anak walaupun anak-anak da besar mcm tak kisah..lbh2 lagi si Aqeef aku nak ke mana pun takpe sebab skrg dia lagi manja dengan mak mentua dr aku... uhuhu


Ulasan

  1. Aqeef tahu tugas ibu pun selalu keluar
    Kakak org Johor pun lama benar tak ke sana dah berpuluh tahun

    BalasPadam
  2. Baca entri ni pun dah tau awak tgh happy tau RH... Nàik bot ke? Teringat masa kita gi dulu, melambung lambung weyh...

    Ha! jgn tertinggal pulak Qu putih tu, kang balik, tak kenal pulak cik abg haha......

    BalasPadam
  3. Baca entri ni pun dah tau awak tgh happy tau RH... Nàik bot ke? Teringat masa kita gi dulu, melambung lambung weyh...

    Ha! jgn tertinggal pulak Qu putih tu, kang balik, tak kenal pulak cik abg haha......

    BalasPadam
  4. Tak pernah sampai lagi Pulau Tioman tu.
    Moga selamat perjalanan pergi dan balik hendakNYA.

    BalasPadam
  5. org johor jgk yek, dana yg org johor dh umur 30an ni pun tak penah smpai lg tioman tu hehehhe...

    tp org kata tioman cantik.... apa pun moga selamat dlm perjalanan n selamat bercuti

    BalasPadam
  6. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share foto-foto baju, kain dan accessories, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam
  7. bestnya dapat pi tioman...have fun my dear!!

    BalasPadam
  8. assalamualaikum bella...seronoknya dpt jenjalan...:)

    BalasPadam
  9. Salam ziarah & follow sis..

    rindu nak bercuti ke tioman balik..last pegi sana thn 2014..hihi

    BalasPadam
  10. Indah nian :) Pastinya perjalanan seru :) sukses cek :)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Wajah baru kakak

My 2nd run..