Bola Kertas











Ha.. nilah rupanya bola kertas yang anak aku buat. Dekat rumah tu ada 4-5 biji bola yang aku beli untuk diorang main tapi bola kertas ni jugaklah yang diorang main setiap hari. Bila dah hancur diorang kerjakan buat lagi yang lain. Habis surat khabar lama kat rumah tu. Alahai anak...ada jerk akal nak dibuat hari-hari. 

Ulasan

  1. hahahha... comei je bola tu.. :D

    BalasPadam
  2. jimat duit sbb boleh buat sendiri

    BalasPadam
  3. he he KA pun pernah buat

    BalasPadam
  4. bukanke budak2 sekang men pc games ke ipad ke dlm rumah jee.. uuuHHuu

    BalasPadam
  5. terigat masa kecil2 dulu..sllu juga buat bola mcm ni dan main dgn adik2..hihi:)

    BalasPadam
  6. OKje selalu buat benda ni masa main rounders kecik2 dulu tau he..he..

    BalasPadam
  7. Heee... lagi hebat dan bijak. tak perlu keluar duit, kreatif dan happy itu dah cukup buat mereka.

    BalasPadam
  8. okla tu,kak..dorg tgh guna daya kreativiti tu :)

    BalasPadam
  9. salam rh
    Samalai dgn anak ta
    2x5 je>

    BalasPadam
  10. kreatif....jimat belanja tak payah beli bola betul...

    BalasPadam
  11. ingat masa kecik2 dulu....nielah bolanya....

    BalasPadam
  12. fateh ade bola jgk..nak pinjam x?hehehe..blog dah berwajah baru yer..cantikkk.. =)

    BalasPadam
  13. same laa ngn adik2 cheqkaq kat kampung..suke sgt main bola kertas cmtu..tp yg tak tahannya, kena kepala sakit gak tu..hehehe

    BalasPadam
  14. tapi kreatif le bile anak2 pandai buat kan..

    BalasPadam
  15. sama la dgn anak2 saya...takder bola dorang reka bola kertas gini la..

    BalasPadam
  16. Salam kak..hihih..kreatif nye anak2 akak ni... okey la tu.. :)

    BalasPadam
  17. hihii jimat la kak..hiihihi
    budak-budak mesti nak pelik2.


    ps:hihihihi siapa ka yang akak nak rekamen ni?
    berdebar-debar..hhiiihii *malu

    BalasPadam
  18. hihihi.... anak2 sy baru je start main bola kertas ni 2 mggu lepas.. abis surat khabar jd mangsanya.. teringat zaman kt kecik2 kn..hik

    BalasPadam
  19. opp sorry, sy follow sini 154 #

    BalasPadam
  20. Yg buat sendiri tu gak best dan thrill

    BalasPadam
  21. ok la tuh... ini namannya perkembangan otak kreatif anak...huhu...

    BalasPadam
  22. hehe bola kertas tu dulu kecik2 saya pon selalu main haha

    BalasPadam
  23. hahahahha..masa masih anak kecil dedulu,..selalu juga main bola kertas ini

    BalasPadam
  24. teringat dulu ada member OT sehingga lewat malam menunggu bos buat erja..dia buat bola kertas dan main dalam bilik urusetia..

    BalasPadam
  25. ohh...biarkan mereka...sel-sel otak diorg tgh berhubung lah tu...

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Blog ohhh blog....

Rindunya.....