PINK la sangatt..

Hari nie opis aku semua staff diwajibkan memakai warna baju pink. Ada sessi bergambar sempena kempen PINK OCTOBER - Breast Cancer Month yang dianjurkan oleh MAKNA. Bila dah masing-masing pakai baju ikut tema, apalagi semuanya pakat pose amik gambarlah tadi hihihi.. Layan jelah gambar nie eh... :D







Ulasan

  1. susah nak minta org lelaki pakai pink ni

    BalasPadam
  2. kebetulan sy pun pakai pink ari nie...anyway...Salam…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sis n kalau sudi follow la saya balik yer…

    BalasPadam
  3. js pun suka pink nmpk cute je hehe

    BalasPadam
  4. singgah baca & ucap terima kasih mendoakan Adik yer

    BalasPadam
  5. Yg bagusnya company pun ambil berat hal MAKNA ini. Kakak salute dgn managementnya..

    BalasPadam
  6. Comelnya.......tuan dia lagiiiiiiiiiiii comel. Heheheheh!

    BalasPadam
  7. lelaki pun kena pakai pink ke?


    hikhikhik.....

    BalasPadam
  8. Comenya tuan blog berbaju pink karer...hehe.

    BalasPadam
  9. suka warna pink.....sejuk mata memandang.....

    BalasPadam
  10. pink kaler... cute smua... tp SI RATU HATI yg mana 1?? ;)

    BalasPadam
  11. wah pink gitu.. comel je.. tp lelaki pakai pink... hehehehe

    BalasPadam
  12. Yang mana satu tuan punya blog? Bagus la ofis awak. Bagi sokongan utk kempen ni. Tahniah.

    BalasPadam
  13. PINK!!! like.. like... like... sweet je nampak semua... :D

    BalasPadam
  14. semua posing sakan dgn baju pink... my fav kaler jugak tu :)

    BalasPadam
  15. memang comel kalau pakai pink..sweet jer...

    BalasPadam
  16. hahaha...memg pink....i loikeeeee

    BalasPadam
  17. pink comel... sekarangni sebab anak2 suka pink dah jadi maknyer pun suka pink....

    BalasPadam
  18. semuanya comei2 belako..
    nama pemenang dah keluaq sila semak no anda

    BalasPadam
  19. Bagusnye company ni. Comey comey belaka

    BalasPadam
  20. saya suka kaler pink tapi nak pakai pink rasanya cam x comel je kat kita ni.. :)

    BalasPadam
  21. saya suka pink...wah comel tuan blog pakai pink

    BalasPadam
  22. br nampah wajah RH dgn jelas..lawaaa...:)

    BalasPadam
  23. haha lelaki pn kena =) mesti dieorg xmo kan

    BalasPadam
  24. oh my god! pink is my favorite colour. whoever yang pakai pink sure I akan nampak sgt cantik. but you sis, memang dah cantik. pakai apa pun sure cantik. jeles! huhuhu

    BalasPadam
  25. akak.sy blom pos hadiah lagi.nti dh pos sy inform k.maaf lambat sikit

    BalasPadam
  26. Bertambah cantik bila kena pakai warna pink

    BalasPadam
  27. salam K.RH..

    Sekali sekala ada tema cenggini best jgk..
    lagi2 pulak utk support charity program..
    comeinye berbaju pink :)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Blog ohhh blog....

Rindunya.....