WW - Novel




Ini antara koleksi novel yang belum dan sudah di baca sepanjang 2 bulan nie.. Semuanya aku letak kat opis, dah jadi mini library pulak. Nasib baik ada geng yang sekepala dengan aku jadi takdelah sekerat jalan jerk hobi tu, hehehe. Banyak-banyak novel aku suka The Wedding Breaker, lain dari yang lain jalan ceritanya.. 


p/s : lengang betul harinie, mungkin ramai yang cuti 1st day pose nie kan..

Ulasan

  1. Assalamualaikum kak lynn. bestnya. nak pinjam buku. hehehhehe selamat berpuasa kak lynn :)

    BalasPadam
  2. Bagi pada anak-anak membaca novel supaya lupa lapar:)
    Kalau negeri Johor memeng tak kerja 1st day puasa so kakak memang tak kerja tau..

    BalasPadam
  3. assalam ratu..diopis acik ramai pulak hari ni..1st puasa tak de yang kerja luar

    BalasPadam
  4. Hehe..... Sama mcm anak kat rumah tu.... Dah ada mini library kat bilik dia tu

    BalasPadam
  5. Best jugak layan novel kan....
    Akak layan novel ikut mood..

    BalasPadam
  6. sib baik opis lain2...
    kalo dak mau i nak minta pinjam hehehehehhehe...

    BalasPadam
  7. Kt opis pun ade mini library? Cayalah!

    BalasPadam
  8. best kalau macam ni. Selamat berpuasa untuk untie & family

    BalasPadam
  9. banyaknya, sy pun tgh baca 2 novel ni hihihi.. pinjam dr anak buah hubby jer..

    BalasPadam
  10. mmg rajin sungguh membaca yer !

    BalasPadam
  11. wahh kampung girl pun ada.. nak pinjam...!hihi...

    BalasPadam
  12. wahhh cayaa lah akak...
    rajinnya membaca novel...

    BalasPadam
  13. saya byk koleksi novel alaf21...skang dh jatuh hati dgn novel karya seni

    BalasPadam
  14. best jugak kalau baca novel time nak tido.. gerenti mangantuk kan,.., hik3 (teman jenis yg mcm tu..aduii)

    BalasPadam
  15. Ilus best gila, lepas baca tu boleh sambung mypi pulak

    BalasPadam
  16. wow banyak tu.rara ada lg1 novel.xbaca2.xmenyempat.

    BalasPadam
  17. Wow, banyak tu! Rajinnya..
    Dah lama tak berkesempatan nak baca novel..

    BalasPadam
  18. Ratu, saya dulu pun ada koleksi novel-novel yang dah saya baca... sayangnya novel-novel tu semua rosak akibat ribut dan banjir yang melanda kawasan tempat tinggal saya.. tak sempat di selamatkan.

    BalasPadam
  19. bestnyeee tengok koleksi novel tu.. tengah nak cari novel playboy itu suami aku? tak tercari-cari lagi..

    BalasPadam
  20. kalau novel tebal2 mcm tu seminggu baca lum tentu nak abis akak ni.salam ramadhan dr akak

    BalasPadam
  21. menarik tu...the wedding breaker...cer akak review kn skit..tajuk je pn dh lain mcm :)

    BalasPadam
  22. selamat berpuasa...
    byknye novel...berkenan plak tengok novel kampung girl tu..
    tak lama lagi ada cite kt tv kan...hehe

    BalasPadam
  23. Banyaknye koleksi novel...rajin akak baca novel..
    Lily dah lama tak baca novel...

    BalasPadam
  24. Mak aihhh, banyaknya... Dah la tebal2. Kagum seketika.

    BalasPadam
  25. byknya.
    suka membaca ye
    sy dah lama tak baca novel. hihi

    BalasPadam
  26. salam K.RH..

    huhu..byknye novel.. nnti mesti akan bertambah lagi.. :)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Blog ohhh blog....

Rindunya.....