WW - Mask

Semalam balik keje anak aku sambut aku dengan  rupa macam nie terkejut beruk aku! Nasib baik mamanya xde sakit jantung... 

Ulasan

  1. Hahhahahha...
    Adehhh..
    Nasib bukan mask hantu kak...

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum kak lynn. hehehe nasib baik takda penyakit kan..

    BalasPadam
  3. hahaha..dah bertukar rupa....

    BalasPadam
  4. kalau saya pun lemah jantung gak ni.. hehehhe...

    BalasPadam
  5. NI KALO MALAM2 COMPEM TERKEJUT TERUS PENGSAN..SERAM

    BalasPadam
  6. Klu saya pun terkejut tgk org nie yg sambut dpn pintu.

    BalasPadam
  7. hahahahahaha...uish memang kasi heart attack ni...

    BalasPadam
  8. PANDAI TUL DORANG WAT KEJUTAN. HAHAHAHA

    BalasPadam
  9. HUMANG AIHHH..terkejut den ni haaa..ehehe

    BalasPadam
  10. pengsan mama kat situ jadik sejarah pulak kan?

    BalasPadam
  11. memang bole pengsan gini....sabar jak lah....hehe

    BalasPadam
  12. Sabar ajelah mamanya nak kata apa hahaha.... Anak-anak nak bergurau tu...

    BalasPadam
  13. hahaha..tetibe anak lg tua dari mama...

    BalasPadam
  14. Mau tak terkejut...hehe... nasib tak mask hantu tu RH...

    BalasPadam
  15. alahai...kalau saya pun mau fengsan dibuatnyer...

    BalasPadam
  16. hahaa..kalo sy pon pengsan camni

    BalasPadam
  17. Aduhai...sy yg bukak blog ni pun, terbeliak jap mata. Terkojut den.

    BalasPadam
  18. hehehe seb baik xde sakit jantung yer !

    BalasPadam
  19. hahaha. topeng tu macam orang tua gatal..hahaha

    BalasPadam
  20. ekekek, kalau saya pun terkejut badak...

    BalasPadam
  21. assalamualaikum bella...kalau mama pun pasti terkejut juga...:)

    BalasPadam
  22. sabar jerla.. kalo saya dah lama menjerit terkejut...

    BalasPadam
  23. wahh mmg terkejut ni..mask mka tua..hihi

    BalasPadam
  24. hihihi..anak2 bagi kejutan tu..saja nak kacau mama dia...:)

    BalasPadam
  25. Salam Kak..
    jgn kate akak, cmani pun terkojut..
    bertuahnye lah dia.. hihih..

    BalasPadam
  26. Ahaha!mau xtrmejut..scary kot :))

    BalasPadam
  27. hahaha..nasib mark je.. kalau betul2, tercabut jntung..

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Blog ohhh blog....

Budak kacamata...