Makan malam

Aku selalu beli meetball Marina nie sedap dan terasa dagingnya,
lupa plak nak amik gmbr gravy meetball nie

Semalam aku sibuk menyiapkan tempahan rumpai laut yang siap dimasak sebanyak 2 bekas. Alhamdulillah rezeki anak-anak. Sementara menunggu ianya sejuk untuk dimasukkan ke dalam bekas, aku siapkan makan malam. Macam biasa kalau makan malam anak-anak aku jarang nak makan nasi dorang lebih suka makan makanan segera. Malam tadi aku siapkan meetball, hubby aku mintak burger. Sebenarnya aku xberapa suka sangat sediakan makanan yang macam tu pada anak-anak aku tapi itu je yang boleh buatkan dorang berselera nak makan. Kalau aku x ikutkan selera dorang berlapar plak anak-anak aku. Kadang-kadang tu kalau masak nasi 2 pot pun x habis. Tapi kalau masak burger dan seangkatan dengannya cepat jerk habis. Xpelah kan janji dorang kenyang aku pun puas.. :D


p/s : Problem internet dekat opis nie, jadi lmbt jenguk umh kwn2 semua. Selamat hari Wanita buat semua kaum Hawa diluar sana..  :)

Ulasan

  1. Assalamualaikum kak lynn. sedapnya meatball! nak rasa sikit. hehehe Selamat Hari Wanita kak lynn, semoga menjadi anak/isteri/ibu yang soleh didunia dan akhirat. insyallah :)

    *selera diorang cam sheila! hehe

    BalasPadam
  2. Sedapnya....
    Cer bagi sini sikit...
    Hikhikhi... =P

    BalasPadam
  3. sedap tu kak..hehe..selamat hari wanita kak

    BalasPadam
  4. Nyum...nyum..
    Selamat hari wanita :-)

    BalasPadam
  5. Ada jugak beefball kat luar sane yekk.. ida salu makan meatball ikea je.,.. huhuhuhuhu

    BalasPadam
  6. sedap nyer....
    Selamat hari wanita :)

    BalasPadam
  7. Tp kan, bley je bt homemade burger ngan meatball. Mst lgk sdp, kan? Heee...

    BalasPadam
  8. nampak sedap pulak meat ball tu... nanti nak cari lah... Selamat Hari Wanita juga... :D

    BalasPadam
  9. nealopah pun suka beli meatball marina. buat mee bakso.hehe

    BalasPadam
  10. hmmm mmg sedap tu makan meatballs....

    PS: selamat hari wanita buat semua wanita :)

    BalasPadam
  11. nampak cam sedap..xpernah beli pun

    BalasPadam
  12. selamat hari wanita,..tuk semalam..tp hr2 pun boleh wish kan...saya xpernah beli,,,

    BalasPadam
  13. sedpnya mkn meat ball :)

    selamat hari wanita juga kak :)

    BalasPadam
  14. Macam sedap plak meat ball tu kan?..
    tak pernah cuba lg... selalu dok beli bebola ayam & ketam je...:)

    BalasPadam
  15. Meatball . Yg ni ada daging kuda tak. Hehe gurau ja. Kat umah ni. Fast food kurengggg.

    BalasPadam
  16. Waa ummi nak cari juga jenama ni, nampak sedap, buat sphagetti meat ball pun best ni kan.

    BalasPadam
  17. pergghhh sedap ni dibuat mkn mlm...

    BalasPadam
  18. Selamat hari wanita juga. Xpernah try meat ball ni. Looks tempting lk!

    BalasPadam
  19. sedapnye dinner mkn meat ball

    BalasPadam
  20. nampak menyelerakan lah

    BalasPadam
  21. meatball cicah mayonis...sedap..

    BalasPadam
  22. saya pon suka makan makanan segera nie..lebih2 lg burger..:-)

    BalasPadam
  23. M jarang makan western food ni...

    BalasPadam
  24. salam kak..
    huhuh.. nk masak ape pun pening jgk tu.. x kisahlah.. asalkan ank mkn dgn berselera pun dah kira okey..

    sedap ke? nnti nk try beli lah... :)

    BalasPadam
  25. okje suka meatball ni buat sup.... tp anak anak lagi suka nasi

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Blog ohhh blog....

Rindunya.....