Khamis, 31 Mac 2016

Pulau Tioman

Google

Amik mood nak bersnorkel esok hari.. Inshaa Allah kalau ikut perancangan esok aku dengan 2 orang lagi BFF akan berangkat ke Pulau Tioman. Percutian kali nie tak cukup lagi sorang geng tapi sebab dah excited teruskan jugaklah seperti yang dirancang memandangkan geng yang sorang lagi tu busy bawak orang melancong ke obersi.. 

Korang penah pegi Tioman tak? Aku nie nama je orang Johor tapi rasanya sekali je aku penah sampai sana itu pun seingat aku umur 7 tahun kot rasanya. Yang buat tak seronok nak ke sana tu bukan apa jalan yang macam ular kena palu kan, itu dulu la masa aku pegi kecik-kecik dulu tak tau pulak keadaan jalan sekarang nie. Tapi yang pasti memang confirm aku kena makan pil mabuk..uhuhuh.. Fuhhhh... dalam cuaca yang panas membahang nie aku boleh plan nak ke pulau erk... mau rentung kulit 2x ganda nie.. Sesekali takpe kot..agak-agak rentung QuPuteh kan ada..kihkihkih...

Korang doakan perjalanan aku dengan kawan-kawan selamat ya. Nanti aku kongsikan kisah sepanjang berada di Tioman...uhuhuh...




p/s : rindu nak tinggal anak-anak walaupun anak-anak da besar mcm tak kisah..lbh2 lagi si Aqeef aku nak ke mana pun takpe sebab skrg dia lagi manja dengan mak mentua dr aku... uhuhu


Rabu, 30 Mac 2016

WW - Beregu Anak Beranak

Sports Club office Hubby hari Sabtu yang lepas.. Kakak jadi partner hubby dalam badminton.. Alhamdulillah rezeki anak beranak dapat lah no. 3. Menang medal dan wang tunai.. 




p/s : dah sama tinggi anak dgn bapak... uhuhu

Selasa, 29 Mac 2016

Blog bersawang

Image result for bersawang
Google 
Fuhhh... hampir setahun jugak la terabai blog aku nie.. bahana mood menaip asyik ke laut aje nielah jadinya. Macam dalam gambar tulah blog aku..uhuhu.. Blog kawan-kawan pun lama sangat aku tak datang ziarah. Okey chaiyok-chaiyok.. banyak citer nak upadate segala suka duka sepanjang tahun nie.. harap-harap aku punya semangat nak menaip nie x jadi macam yang lepas-lepas la.. paling-paling seminggu sekali pun jadilah ya dak kalau dah malas sangat...uhuhuh...



p/s : nak ziarah blog kawan-kawan