Rabu, 21 September 2016

Blog ohhh blog....

Apa khabar semua... wahhh lamanyaaaaaa tak berblog.. jangan kata bersawang sampai da tak nampak pintu nak masuk blog nie dah...kihkihkih... banyak aje cerita yang nak dikongsikan di sini cuma mood dan masa yang selalu tak mengizinkan.. Lepas nie nak cuba sekurang-kurangnya 1 bulan 1 cerita.. itu kalau dah terlampau malas sangat la tu...uhuhuhu... 

Pejam celik dah nak habis bulan September pun kan.. Tahun nie tahun anak-anak exam, Kakak dengan PT3 dan Abang pulak baru je habis UPSR haritu.. Macam ibu-ibu yang lain jugak nervous semedang bila anak-anak exam.. Tak nak taruhkan harapan yang tinggi terima je seadanya apa pun results dorang nanti.. Apapun sentiasa doakan yang terbaik buat mereka.

Wahh malas-malas nak menaip pun panjang lebar gak berceloteh kat sini kan...kihkih.. tiba-tiba semangat nak berblog tu datang balik la..hahaha... oklah pasnie nak kongsikan 1001 kisah yang jadi sepanjang tahun nie.. banyak sangat kisah suka duka yang nak dikongsikan.. ada ke lagi kawan-kawan yang sudi baca kisah kita ek.. hehehehe... Tq pada yang sudi singgah walaupun takde cerita yang nak dikongsikan sebelum nie.. eh ada ke yg singgah... hehehe..

OK nak simpan ayat untuk cerita seterusnya.. Nanti menaip banyak-banyak kat sini takde idea pulak.. ngeeeee.... tunggu eh.. cerita seterusnya.. :D


p/s: nak melawat rumah kawan2 yang lama x ziarah..tggu tau saya datang.. :)

11 ulasan:

hainom OKje berkata...

Muncul jugak akhirnya.....Selamat kembali RH.....
Biasalah kita ni kalau dah terstop tu, nak start balik mmg ambik masa betul....
Hokey.....kumpul semangat banyak banyak, esok start menulis lagi hihi

Kakzakie Purvit berkata...

Eh... kakak singgah sini tau kalau ada cerita baru.
Itulah lama sangat menghilang kakak tengok Nabillah dah jadi anak dara sweet sangat. Adik pun dah besar dan pandai posing dah tengok tu:)

aryan azra berkata...

muncul juga akhirnya tau..cepat buang sawang2 yang ada hehehe, ok nanti satu bulan satu cerita ye

Sue Bee berkata...

Hi RH..gitulah kekiter yg berblogging (tak seyes)..hihii..chipsmore katakan. Gi sapu sawang tu cepat..

Just berkata...

Kipidap..

Norhayati Mohd Isa berkata...

Rindu dengan cerita RH tau..
Ok lah tu buat warm up..
1 bulan 1 entri..
Pastu ceritalah byk2 sikit..
Apa yg berlaku satu bulan tu hihihi..

Atie Yusof berkata...

welcome back RH.. memang lama benor menghilang... hihi.. moga semangat berblog kembali.. atie ni pun pening2 lalat.. mcm chipsmore.. haha

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

noor asna zahari berkata...

cepat update.... rindu nak baca.... hehehhe

tiga lalat berkata...

xper mkcik, blog bukanlah hakmilik kekal., hikhik2

Nisa berkata...

Amboit, dah lama tak update blog ni. Visit me when you're back, ya. Hope you are doing fine with the family.

Catat Ulasan